Traktatie inspiratie

Afbeeldingsresultaat voor sushi wolferienBoaz is woensdag jarig en ik heb dus echt geen idee wat hij zal gaan trakteren. Het maakt hem ook niet heel veel uit, als het maar heel erg mooi is. Hij zou het zelfs prima vinden om, net als vorig jaar, snoep sushi te trakteren! En hoewel deze traktatie echt heel erg leuk én heel erg lekker was, vind ik het ook zo leuk om dit jaar weer iets anders te maken. Iets dat net zo leuk (of leuker) en net zo lekker (of lekkerder) is. Lang leve Pinterest!

Benieuwd hoe ik deze snoepsushi gemaakt heb? Klik dan even >hier<

 

Wist je dat je van stroopwafels een erg leuke traktatie kunt maken? Zo maak je deze lollies zelf.Deze stroopwafels heb ik als optie al staan. Ik had alleen het stokje er niet bij bedacht maar dat is misschien wel zo leuk! De mini stroopwafeltjes zijn natuurlijk al kant en klaar en het versieren is zo eenvoudig dat Boaz mij er goed mee kan helpen! Bakje gesmolten witte chocolade, bakje gesmolten bruine chocolade, heel veel glitters en mini snoepjes en ander lekkers om te versieren en klaar! Ik vind het alleen een beetje themaloos. Dus ik zoek, met deze in het achterhoofd houdend, nog even verder!

 

 

Vrolijke witte chocolade soesjestorenNog een traktatie die enorm eenvoudig te maken is, én heel erg lekker is, is deze soesjestoren! Een hele bende ordinaire soesjes, gesmolten witte chocolade en versiersels (hier hebben ze Smarties gebruikt maar je kunt dit natuurlijk met heel veel lekkers versieren, mini marshmallows, hagelslag, discodip, glitters!). Deze traktatie is niet alleen ideaal voor de moeders met weinig tijd tijdens een verjaardag, maar ook voor het kerstdiner op school is deze een topper! En waarschijnlijk vinden die kinderen dit ook veel lekkerder dan de ingewikkelde, hartige gerechten.

 

 

DIY Food Photography Lighting – Semi Sweet Designs

Als ik nou toch eens achterlijk veel energie, vrije tijd en creativiteit zou hebben, dan zou ik deze traktatie voor Boaz hebben gemaakt. Boaz is dol op Transformers en deze cakejes zien er wel heel erg tof uit! Maar wow! Wat een werk! Ik ga er gewoon van uit dat Boaz mij vergeeft dat het dit jaar niet deze cakejes worden!

 

 

Deze traktatie van Team Confetti vind ik super leuk! Weer kun je werken met verschillende kleuren chocolade en verschillende soorten versiersels! En hoewel het maar een heel klein beetje snoep is (dat vinden de juffen vast wel weer prettig) doe je er wel een tijdje over om zo’n lepeltje school te likken!

4ea99f5f9efa574e445d974796cd66ec.jpg

 

poop emoji cupcakes! Everyone loved these!!!! I was surprised that these were the first to go ;)Poep is altijd goed! Wij hebben onlangs van het pepernotendeeg ook pepernotenpoepjes gemaakt en alleen het idee al dat je poep mag gaan eten zorgt voor hilariteit al om (bij ons in huis dan) Je ziet op pinterest heel veel poep-koekjes en hoewel ik die super leuk vind, vind ik deze poep-cakejes stiekem nog leuker! En nog lekkerder! Chocolade botercrème for the win! Ik ben alleen bang dat met mijn botercrème spuitervaring het meer diarree cakejes worden.

 

 

 

The Creative Bubble: cookie monster cookiesEígenlijk is het niet helemaal de bedoeling om met een verjaardag met een mega bom suiker aan te komen zetten. Maar hallo, het is wel dé verjaardag van mijn kind, mijn eerst geborene, mijn troonopvolger, mijn held! Dat mag gevierd worden! Vlaggen uit, champagne koud en heel veel suiker!  Daarom zou het zo maar eens kunnen zijn dat we uiteindelijk voor deze monsterkoekjes gaan! De botercreme die er tussen zit kunnen we dan leuk in verschillende kleurtjes maken want kleurstof : jeuj! En ook het koekje mag Boaz natuurlijk zelf kiezen. (ik denk dat oreo’s het ook heel goed doen!)  Ik moet dan nog wel even op zoek naar oogjes. Ach ja, kleinigheidjes hou je toch!

Ik laat Boaz vandaag kiezen. Of het een van de bovenstaande traktaties wordt, een hele andere, of dat hij toch weer gaat voor good old sushi, is dus nog even een verrassing! Mochten jullie nog tips hebben (ook tips waar je last minute nog 70 snoepoogjes kunt scoren zijn welkom!) dan hoor ik het natuurlijk graag!

Alle bovenstaande traktaties (en nog veel meer leuke ideetjes) inclusief bron en recept vind je op mijn pinterest-acccount! Klik >hier< maar even! 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s