Kerstzoenen

Ik ben de afgelopen twee jaren druk geweest met gezonde, verantwoorde hapjes voor op het buffet tijdens het “lichtjesfeest” bij Boaz op school. En wat blijkt? Die gezonde, verantwoorde hapjes worden amper gegeten! Snap ik wel, ik zet mijn tanden ook liever in een slagroomsoesje of een kerstschuimpje.

DSC_0571.JPG

Daarom ga ik dit jaar niet moeilijk doen en is mijn bijdrage voor het buffet een kerstig suikerbommetje! En, omdat we verder al druk genoeg zijn, wordt het ook nog eens een heel eenvoudig kerstig suikerbommetje! Een Kerstzoen bijvoorbeeld!

Merry Stressfree Christmas!

DSC_0565.jpgWat heb je nodig? 

Chocozoenen
Kerst M&M’s (te koop bij onder andere Action)
Feestelijke cocktailprikkers (ik kocht deze bij Hema)

Wat moet je doen? 

Zet de chocozoenen op een schaal. Snijd het bovenste stukje er met een mes af. Deze heb je niet meer nodig dus die kun je weggooien. Mwahahaah NOT! Snoep smakelijk! Druk in het eiwitschuim een paar M&M’s en steek er, voor de finishing touch, een feestelijke cocktail prikker in. Klaar!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.