My Best Nine: Instagram

Een traditie om in ere te houden. Aan het einde van het jaar uitzoeken welke negen instapost het meest zijn geliked! Een heel werkje, zul je denken. Maar dat is dus helemaal niet zo dankzij >deze website<. Kwestie van je instagram naam invullen, even wachten en tadaaa. Binnen een paar minuutjes krijg jij je negen meest gelikete foto’s te zien! Krijg je in één keer de hoogte- (of dieptepunten) van het afgelopen jaar onder je snufferd geschoven!

My Best Nine van dit jaar is:

(Tromgeroffel…..)

wolferien_full (2).jpg

 

Dat er veel babypost in mijn top 9 zouden staan, had ik natuurlijk een beetje verwacht. Dat David op nummer 2 staat en Boaz op nummer 3 vind ik een hele leuke verrassing! Van boven naar beneden, van links naar rechts.

wolferien_full (3)

Mijn kleine Trump look alike staat op nummer 1! Waarschijnlijk niet omdat het zo’n prachtige foto is, maar omdat dit maar een heel klein deel van de originele foto is! De, toen nog, piepkleine verrassing ligt er boven en dat vonden jullie (en ik) geweldig! En terecht. Wow, wat een wonder om niet één maar twee van die kleine draakjes te mogen laten groeien in mijn buik! Al dertig weken nu!

Op nummer twee, maar stiekem mijn persoonlijke nummer 1: David. Naast zijn gezin (met mij als hormonaal middelpunt) en een full time baan flikte hij het gewoon om ook nog een HBO opleiding te volgen én af te ronden met prachtige cijfers! Super trots op hem en hij is iedere like van jullie dubbel en dwars waard.

Op nummer drie: Prachtige Boaz. Niet alleen kreeg deze foto heel veel likes. Boaz kreeg tegelijk ook nog eens heel veel felicitaties van jullie! 132 om precies te zijn! Boaz wil al een tijdje niet meer op de foto. Of ik moet stiekem een foto maken, maar anders draait het gegarandeerd uit op gekke bekken. Maar deze foto, wow. Wat een prachtig kind heb ik (met een beetje hulp van zijn vader natuurlijk) toch gemaakt!

wolferien_full (4)

Op nummer 4: Natuurlijk kon mijn bolle buik niet ontbreken! Tijdens de zwangerschap van Midas heb ik heel weinig buikfoto’s gemaakt en daar heb ik best veel spijt van. Deze keer maak ik minstens één keer in de week een foto van de vooruitgang van de groei van mijn buik. En dat vinden jullie ook leuk, als ik mijn top 9 zo zie!

Op nummer 5: Een spontane echo die mijn gynaecoloog maakte omdat hij “wel even tijd had”. Twee mini mensjes op één plaatje! Niet lang daarna was het al niet meer mogelijk om ze samen in één beeld te krijgen maar hier zijn ze nog mini genoeg om ze samen vast te leggen. Heel veel liefde voor dit plaatje van de twee mini broertjes!

Op nummer 6: Twintig weken! Ik vond dat een enorme mijlpaal en jullie denk ik ook!

wolferien_full (5)

Op nummer 7: De allereerste echo foto die ik online zette nadat ik bekent had gemaakt zwanger te zijn. Omdat ik de eerste weken zo spannend vond (en eigenlijk vind ik de hele zwangerschap enorm spannend) wilde ik hier nog niet delen dat het er om twee ging. Ik heb eerst de twaalf weken echo afgewacht voordat ik dit nieuws naar buiten bracht. Maar jullie vonden één ukkie al heel veel likes waard. En terecht! Want ook één ukkie is heel bijzonder!

Op nummer 8: Zeekoe! Zonder mega buik vind ik het al geen pretje om het zwembad in te duiken. Maar met mega buik vond ik het helemaal best een stap. En toch… toen ik eenmaal in het water lag: Wat heerlijk! Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Alle schaamte voorbij!

Op nummer 9: De allereerste kleertjes die wij voor de wolvenbaby’s uitzochten. Zo’n lief stelletje! Ik ben er nog steeds heel blij mee en kan niet wachten tot ze het aan kunnen! Nog eventjes geduld!

img_2331 (2).jpgDit jaar staat My Best Nine in het teken van de B. Baby’s, Baard, Boaz, Bolle buik en nog veel meer Baby’s.

Midas komt er niet in voor en dat vind ik wel een klein beetje jammer want hij verdient stiekem wel een plekje in deze top.

Ik ben nu al heel erg benieuwd naar mijn top negen van volgend jaar. Ik verwacht weer veel B’s in de top! B’s van Baby’s!

Dank jullie wel! Voor alle 27.798 likes van dit jaar! xx

Benieuwd hoe My Best Nine er vorig jaar uit zag?! Klik dan even >hier< 

 


Een reactie op “My Best Nine: Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.