Petit & Jolie (Give Away!)

Een tijdje geleden schreef ik een blog waarom ik geen Zwitsalen andere babyproducten met chemicaliën voor mijn baby’s wil gebruiken. Wow! Wat heb ik op deze blog veel reacties gehad!

DSC_0600.JPG
Er waren heel veel lezers die niet wisten wat er eigenlijk allemaal in de ogenschijnlijke onschuldige (baby)producten zit en die nu overwegen over te stappen op andere producten.
Er waren ook heel veel lezers die het gelukkig al wel wisten en die mij overspoelden met tips over producten die beter zouden zijn voor het tere babyhuidje. Heel fijn dat er goede alternatieven zijn!

Hoewel er dus gelukkig goede alternatieven zijn, is het wassen van een baby in de meeste gevallen helemaal niet nodig! Het huidje van de baby heeft, behalve een beetje water, eigenlijk niet heel veel meer nodig! Jij trouwens ook niet. Hoe vaker je je haar wast, hoe sneller het vet wordt, bijvoorbeeld!

Maar in geval van een mega spuitluier, zo eentje van “Poep, tot achter de oren, Niet te geloven, ‘k stotter d’r van!” is het wel handig om een producten in huis te hebben die de hele baby-bende een beetje weer fris en fruitig kunnen maken!

Tijdens mijn speurtocht naar verantwoorde babyproducten kwam ik, na een tip van Maud, uit bij Petit & Jolie. Nog nooit eerder had ik van dit merk gehoord!

Baby-Billencreme.jpg

Eén blik op de website maakte mij al erg blij! Want de producten van Petit & Jolie bevatten geen parabenen, geen paraffine en geen PEG ingrediënten. Ze maken geen gebruik van synthetische parfums en, als het even kan, zijn de producten zelfs afkomstig van biologische landbouw! Dat klinkt heerlijk groen en veilig!

Voordat ik de producten op mijn baby’s ga gebruiken, wilde ik ze natuurlijk wel even op mijn andere offspring testen! Gelukkig vinden Boaz en Midas het helemaal niet erg om lekker vertroeteld te worden worden met een nieuw zalfje! Dus toen Midas in bad ging, vroeg hij uit zichzelf al of hij de nieuwe shampoo mocht testen! Natuurlijk! DSC_0554

Het is even wennen dat de shampoo die tevens een douchegel is, niet enorm schuimt. Maar schuimen is ook niet hetzelfde als wassen. En schuimen is ook helemaal niet nodig om goed schoon te worden. Milde producten, zoals deze heerlijk ruikende Hair&Body shampoo van Petit & Jolie doet wat het moet doen zonder verdere schade aan te richten!

Na het douchen krijgt Midas (en Boaz trouwens ook) nog regelmatig een babymassage. Gewoon, omdat het kan! Ze vinden het heerlijk. De massage olie van Petit & Jolie is hier ideaal voor. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Zwitsal, heeft de olie een heel subtiel geurtje. Hiermee masseer je die heerlijke babygeur niet meteen weg!

DSC_0607.JPG

 

WIN

Update: de winnaar is bekend en heeft het pakketje ondertussen ontvangen! 

DSC_0603.JPGIk ben heel blij dat ik deze producten heb “gevonden”! Ik kan niet wachten om de mini mannetjes er mee te verwennen!

Wil jij deze producten ook voor jouw newborn gebruiken!? Ik mag van Petit & Jolie een pakketje weg geven aan een van jullie! Hoe lief!?

Wat moet je doen!?

Volg Wolferien op Facebook en Instagramen vertel me daar waarom jij graag deze heerlijke producten voor jouw baby (of die van en vriendin) wilt proberen! Uit de leukste reacties kies ik 1 januari 2018 een winnaar!


8 reacties op ‘Petit & Jolie (Give Away!)

  1. Ik heb de merknaam wel eens gehoord, maar super fijn om te weten dat het dus veilige producten zijn om te gebruiken bij tere babyhuidjes! Ik doe graag mee om zo’n pakketje te winnen, zodat we onze babykamer niet alleen in kunnen richten, maar ook alvast écht babyproof kunnen maken. Ik ben net 12 weken zwanger, dus álle tijd van de wereld. Maar een goede voorbereiding is het halve werk toch? Ik ben heel benieuwd naar deze producten!

  2. Ooo wat fijn! Hier hadden we er ons nog niet heel erg in verdiept, maar als de kleine man hier mijn huidje erft dan zal hij ook niet over parabenen kunnen. Ik heb er zelf (vanaf tiener af) een x aantal jaar over gedaan om een douchegel te vinden waarbij ik na het douchen niet gek werd van de jeuk. Een goede/fijne shampoo heeft zelfs nog langer geduurd om die te vinden.

    Daarom dus ook best huiverig om ‘zomaar’ iets te gebruiken voor de kleine man straks. Deze producten klinken heel fijn & zeker het proberen waard. Kan je dit gewoon bij de drogist krijgen of is het online te bestellen ?

  3. Onze eerste baby wordt heel snel geboren (ruim 41 weken zwanger nu…) en ik heb me ook een beetje verdiept in de natuurlijke producten. Geen zwitsal hier in huis! Alleen maar natuurlijke producten gekocht en op het verlanglijstje gezet. Klopt het dat petit & jolie nog niet zoveel in de winkels te vinden is, of zoek ik steeds scheef? Ik zou ook van dit setje iig heel blij worden! Nou ja, de huid van mijn baby dan 😉

    1. Volgens mij ook voornamelijk online te verkrijgen! Als je een reactie op mijn instagram of facebook achterlaat, dan maak je kans! Succes (ook met de laatste loodjes! Of is de baby er al?! spannend!) xx

  4. Wat een eye-opener dit! Ik doe graag mee voor ons kleintje van 7 maanden. Ik wist dat veel in bad en onder de douche niet goed voor de babyhuid is. Maar dat er zo veel rotzooi in zwitsal zit niet! Deze producten probeer ik graag uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.