de Week van de Wolf #73

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! De allerlaatste van dit jaar! Alsjeblieft.

Maandag & Dinsdag: Zie “de Kerst van de Wolf” 

Woensdag 

Collage 2017-12-30 11_49_27We moeten allemaal een beetje bijkomen van de dagen. De jongens willen geen kleding aan en ik vind het helemaal prima! We rommelen een beetje, spelen met de Lego en Duplo en eten de laatste restjes kerststol op. Ik schrijf de laatste blogs voor dit jaar en bedenk me bij iedere letter die ik typ hoeveel ik van bloggen houd, wat het me allemaal heeft opgeleverd (niet alleen producten die ik mocht testen, maar ook zo veel steun, liefde, virtuele knuffels en heel veel plezier! Mede door jullie!) Huul’n dus! Lekker Emo-trutterig!  ’s Middags laat David weten dat er die avond een vriend komt eten. Hartstikke gezellig natuurlijk! En we hebben nog zo veel eten over dat ik blij ben dat iemand komt helpen om dit op te maken.. maar.. moet ik verdorie aan het einde van de dag ook nog een beetje make up op smeren én een bh aan! #firstworldproblems. We genieten bij kaarslicht van een gezellig etentje en de laatste ijstaart

Donderdag

img_2500De jongens klimmen ongeveer tegen de muren op en ik word thuis ook gillend gek en daarom staat een tripje naar de ballenbak op het programma! Het is de bedoeling dat ik alleen met Boaz en Midas zou gaan, maar na een nacht waarin ik twee keer een uurtje heb kunnen slapen, ben ik zo moe dat David voorstelt om mee te gaan voor eventuele ondersteuning mocht dat nodig zijn. Dikke vette prima! Bij de ballenbak heb ik afgesproken met Heleen en vooral Midas is heel erg blij dat hij eindelijk zijn vriendinnetje weer eens ziet. Ik heb in de planning om tot een uurtje of één te blijven maar de tijd gaat zo snel, de kinderen vermaken zich heel erg goed en wij ook dat het al vier uur is voordat we richting huis gaan! Zes uur ballenbakken jongens, een nieuw record! Voor mij én voor Heleen! Na het ballenbak avontuur gaan we even langs bij Davids zus waar familie uit Algerije over is. Ik ben zo moe en kan mijn open amper open houden en we willen eigenlijk alleen even snel hoi en doei zeggen. Maar dan blijkt het zo gezellig te zijn én er is heerlijk Algerijns eten. En dus blijven we plakken!

img_2504

Als we thuis komen, gaan Midas en ik direct naar bed. Het is kwart over zeven en ik val binnen een paar minuten als een blok in slaap….

Vrijdag

…. om kwart over tien de volgende ochtend word ik pas weer wakker. 15 uur slapen! Dat was even nodig! Terwijl ik lag te snurken, waren Boaz en Midas heel lief boekjes aan het lezen op de bank. Boaz vindt het leuk om Midas voor te lezen en zolang hij het boekje leest dat Midas wil dat hij leest, gaat het prima!

img_2531.jpg

David en Boaz gaan, na een heerlijk ontbijtje met kerst left overs, naar de bios. Midas gaat even een dutje doen en daarna gaan hij en ik naar een vriendin voor een kopje thee. David komt, samen met Boaz, vanuit de bios ook even langs. Al snel komen er ook hapjes op tafel en weer blijven we langer dan gepland. We moeten uiteindelijk wel naar huis want mijn ouders willen nog even langs komen voor een kopje koffie. Onderweg naar huis halen we nog even een beetje Tony, want geen koffie zonder Tony. Als mijn ouders naar huis gaan, is het al lang bedtijd en gaan we allemaal naar bed! Heerlijke relaxte rommeldag!

Zaterdag

Hoewel Boaz niet een die hard vuurwerkheld is, wil hij wel graag een beetje vuurwerk kopen. David neemt hem en Midas me op pad om een pakketje siervuurwerk te halen. Als ze thuis komen, klaagt Boaz over hoofdpijn. Hij duikt op de bank en valt binnen een paar minuten in slaap. Als hij wakker wordt, voelt hij zich gelukkig veel beter en gaan we Freek kijken!

Zondag

Oudejaarsdag en ik heb zin in oliebollen! We beginnen de dag super sloom en gaan rond vier uur op pad. We gaan eerst bij vrienden langs om “in te drinken” en broodjes knakworst te eten. Heerlijk begin van de dag! Daarna rijden we door naar Davids ouders waar heel veel oliebollen en appelflappen op ons liggen te wachten. En natuurlijk is er nog meer eten, er is altijd nog meer eten! Mijn voornemen is om tot een uurtje of tien te blijven, maar rond acht uur knap ik al af bij de enkels. We gaan nog even snel langs Davids tante en wippen nog even bij onze oude buren aan voordat David mij en Midas naar huis brengt.

img_2570

(nu ik deze laatste selfie van het jaar terug kijk, zie ik hoe moe ik ben! Halleluja!)

Hoewel Midas het vuurwerk best wel gaaf vindt, heeft hij nog helemaal niet door dat het eigenlijk een feestdag is en hij vindt het dan ook super gaaf dat hij met mij mee mag naar bed. Zo ben ik met de jaarwisseling toch niet helemaal alleen! Ik val al snel in slaap maar img_2598Midas kan door de harde knallen niet goed in slaap komen en hij mag nog even Pieter Konijn kijken. Om twaalf uur precies schrik ik wakker door het enorme vuurwerk dat rond om ons huis los barst! Vanuit ons slaapkamerraam hebben we een prachtig uitzicht over de stad en Midas en ik vieren zo toch een heel klein beetje de jaarwisseling! Tien minuten later vindt Midas het leuk geweest en een paar minuten later is hij heel diep in dromenland. Ik kan natuurlijk niet in slaap komen maar gelukkig is er Friends op Netflix! David en Boaz komen rond half drie thuis en een klein half uurtje later kruip ik op de bank in de hoop daar wel te kunnen slapen. Dikke vette fail natuurlijk, maar nogmaals: Friends is op Netflix dus who cares!?

Happy New Year!

De laatste dagen lig ik voornamelijk in bed of op de bank en onderneem ik niet heel erg veel. Ik voorzie dat dat de komende tijd ook niet echt gaat veranderen! Er is dus niet heel veel om over te bloggen en ik wil jullie niet lastig vallen met deze super saaie “de Week van de Wolf” blogs! Daarom is dit voorlopig het laatste weekoverzicht! Natuurlijk ga ik wel verder met bloggen en mocht er iets gebeuren waarvan ik vind dat jullie dat moeten weten, dan deel ik dat natuurlijk!

DSC_0603En zoals beloofd: Op 1 januari maak ik de winnaar van het Petit & Jolieprijzenpakketje bekend! Ik heb heel veel leuke reacties binnen gekregen maar de allerleukste was van Marieke Stolmeijer die niet meedeed voor zichzelf maar voor haar zusje die nummer 5(!) verwacht! En ik maar denken dat 4 kinderen veel is! Marieke, wil jij mij een berichtje sturen met je adres gegevens?! Dan stuur ik het pakketje snel naar je op! En zusje van Marieke: R.E.S.P.E.C.T!

Niet gewonnen maar wil jij de heerlijke producten van Petit & Jolie zelf ook gaan gebruiken?! Je shopt ze >hier<


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s