Kraamkado

DSC_0100 (2).JPGIk kan niet wachten tot de baby’s geboren worden. Ik kan niet wachten om ze te knuffelen, van top tot teen te bekijken, om ze heel veel kusjes te geven! Ik kan ook niet wachten om ze voor te stellen aan Boaz en Midas. En om ze aan familie en goede vrienden te laten zien. Ik kan niet wachten om met ze te pronken! Maar is het heel erg dat ik ook stiekem heel erg uit kijk om een paar dagen in een cocon te leven? Alleen met mijn mannen. Gewoon, genieten. Zonder dat ik de baby’s al moet delen met anderen!?  Ik denk stiekem dat iedere moeder dat wel heeft…

Ik vind het dan ook altijd een beetje lastig om kraambezoek bij een ander in te plannen. Is het niet te vroeg? Wil de directe familie niet eerst even de nieuwe wereldbewoner bewonderen? Wil de mama niet even rust na een pittige tijd? Willen ze wel cadeautjes. Het antwoord op al deze vragen is waarschijnlijk “ja”.  Daarom vind ik Kraamkado zo’n te gekke uitkomst!

DSC_0088

Kraamkado biedt de mogelijkheid om de baby, de ouders en zelfs de broertjes of de zusjes een klein beetje in de watten te leggen zonder dat ze de drukte van heel veel kraamvisite!  Helemaal in de eerste dagen, is dit hemel op aarde!

DSC_0091 (2).JPGHoewel mijn kraamtijd hopelijk nog een paar dagen op zich laat wachten, mochten wij al wel vast ervaren hoe leuk het is om een “kraamkado” te krijgen! Deze dozen, samengesteld volgens de laatste trends en vol met prachtige producten is met recht een kado om te krijgen!

De prijzen variëren en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

 

 

Wat ik zo leuk vond aan ons Kraamkado, is dat het niet helemaal vol zat met alleen maar producten voor de baby. Zo zat er ook een heerlijke reep Johnny Doodle in! (en ja, het is geen Tony, maar voor deze keer wil ik wel weer een keertje buiten de boord pissen!)

DSC_0099 (2).JPG

Iedere doos is met heel veel liefde ingepakt waardoor uitpakken ook weer een feestje is!

Wil je liever een Kraamkado zelf samen stelling? Dat kan natuurlijk ook! Via de “losse kraamkado’s” klik je gewoon aan wat jij graag in het Kraamkado wilt hebben, en de geweldige medewerkers van Kraamkado zorgen dat alles keurig in een prachtige doos wordt in gepakt! Ze willen zelfs, mocht je dat prettig vinden, een hand geschreven kaartje met jouw boodschap voor de new born mama, papa en baby toe voegen!

Bij de losse kraamkado’s vind je bijvoorbeeld ook badjasjes. Ik kan je vertellen, een badjasje is ideaal voor kleine kindjes en is dan ook een geweldig kraamkado! Perfect ook om mee te nemen naar het consultatie bureau. Hint!

DSC_0116

Ook is er ruime keuze uit de super zachte knuffels van Happy Horse! Deze knuffels zijn van Nederlands ontwerp en daar mogen we best een beetje trots op zijn. Hele fijne aanvulling in een Kraamkado als je het mij vraagt!

Ook is er heel veel keuze uit verzorgingsproducten voor moeder én kind! Nadat ik bevallen was van Midas, kreeg ik van mijn vriendinnetje (naast heel veel kadootjes voor Midas) ook een heerlijk verzorgingsproduct voor mezelf. Ik vond het zo fijn dat er ook aan mij werd gedacht. Zal wel egoïstisch zijn, maar ik ben dat kado nooit vergeten!

DSC_0113.JPG

Afbeeldingsresultaat voor kraamkado.nlVerheug jij je op de baby van een vriendin, een collega of een buurvrouw en wil je haar direct verrassen met heel veel leuks zonder haar cocon te doorbreken? Kijk dan even op de site van Kraamkado voor de mogelijkheden! Kun je niet wachten om de baby te bewonderen maar heb je door alle babygebeurtenissen geen tijd meer om een kado te halen? Ook dan biedt Kraamkado uitkomst! Als je voor 16.00 besteld wordt  het namelijk de volgende werkdag al bij de new born mama afgeleverd!

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik ga alleen een samenwerkingen aan als ik volledig achter het product sta. Ik zal nooit een product promoten als ik er niet tevreden over ben! 

 


Een reactie op “Kraamkado

  1. Die doeken van Fresk zijn super goed. Een prima investering geweest. Al héél veel moeten wassen op hoge temperaturen en ze blijven mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s