VERLOF

Ik was het niet van plan, maar ik ga het toch doen. Eventjes met verlof!

Fos en Moos doen het geweldig, en ik ben alweer lekker bezig geweest met het schrijven van een paar blogs. Ik wilde deze week ook gewoon weer blogs online zetten, maar bij nader inzien ga ik toch eerst nog even een weekje (of twee) optimaal genieten van mijn piemelkwartet! Zonder deadline druk!

lizetbeek.nl-fos&moos-5.jpg
fotocredits: Lizet Beek

 

 

Wil je geen Fos en Moos-spam missen? Volg mij dan op Instagram!

En anders… tot snel, hier op http://www.wolferien.com!

 


12 reacties op ‘VERLOF

  1. Groot gelijk. Lekker even genieten van je mannen een rustig herstellen van de bevalling.
    Ik zou het zelfs meer dan begrijpelijk vinden als je even helemaal niks post ook niet op insta.
    X

  2. Helemaal begrijpelijk! Ik ben nu zelf wat aan het vooruit plannen, maar ik denk ook dat er na de geplande berichten (als de baby er inmiddels is) even niets meer online komt. Geniet van je prachtige mannen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.