de Week van de Wolf #2

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblieft!

maandag

marktplaats (1).JPGTijdens ons bezoek aan Ikea, vorige week zondag, hebben we een pracht van een tafel gezien. Deze hebben we al eerder gezien en iedere keer dat we hem zien, vinden we hem mooier. We willuh’m zeg maar. Dat betekent wel dat de eettafel die we nu hebben, overbodig gaat worden. En dus mag deze op marktplaats! Ik vind het super leuk om een item dat op marktplaats gaat een beetje leuk te stylen en dan te fotograferen. Ik heb dit met de vouwwagen en de loungebank vorig jaar ook gedaan. Ziet er allemaal net even iets gezelliger uit.

Deze tafel staat nog steeds te koop! Meer info over dit prachtstuk vind je >hier<. Mocht je interesse hebben, stuur me dan even en berichtje!

DSC_0212 (2).JPGEn als ik dan toch aan het fotograferen ben, moeten de baby’s er ook aan geloven. Ik kleed ze uit en geef ze, met mijn rood gestifte lippen, dikke kussen op hun buikjes, armpjes en gezichtje. Het idee is leuk! Maar om twee baby’s tegelijk leuk op de foto te krijgen is nogal een uitdaging. Ik denk dat ik het binnenkort nog een maar een keer ga proberen.  Vandaag is ook de allereerste dag in tijden dat Boaz een vriendje (of in dit geval een vriendinnetje) mee naar huis mag nemen. De laatste weken van de zwangerschap had ik geen puf aan nog meer mensen in huis en de eerste weken na de bevalling vond ik het ook nog een beetje te druk. Maar die weken zijn nu wel voorbij dus tijd voor speeldates! Boaz is zo blij en spreekt meteen voor donderdag en vrijdag weer af! Ik vind het goed!

dinsdag

img_5595 (2)Ik moet met de baby’s naar het consultatie bureau, en Midas moet natuurlijk mee. Het is even rennen, vliegen, vallen en weer op staan om iedereen op tijd de deur uit te krijgen maar uiteindelijk lukt het ons en met een beetje doorlopen komen we precies op tijd aan. Waar ik bij Boaz altijd een beetje hekel had om naar het cb te gaan, vind ik het hier in Hengelo altijd gezellig. Helemaal geen straf om even te sparren met iedereen over wat nu het beste is qua voeding en tijden en natuurlijk ben ik ook enorm benieuwd of ze goed groeien! Dat doen ze, allebei! Fos en Moos volgen allebei keurig hun groeilijntje. Mama is trots! Het is zo heerlijk weer dat we img_5612 (2).jpgna ons bezoekje bij het cb even een rondje park doen voordat we langs de winkel gaan en daarna weer naar huis lopen. Van de buitenlucht worden de mannen lekker moe en als we thuis komen vallen ze alle drie in diepe slaap. Tijd voor mezelf! Rond vier uur gaan we allemaal weer op pad om Boaz op te halen. Als we onderweg naar huis lopen, in de zon, onder een strak blauwe lucht (de kou vergeten we even) stelt Boaz voor dat we de lente moeten gaan vieren. Die begint immers morgen dus het is wel tijd voor een feestje. En dat moeten we vieren bij mijn ouders. We halen eten bij de supermarkt en nemen alles mee naar Oldenzaal waar David en ik een heerlijk maaltje voor iedereen koken. Goede afsluiting van de winter. Laat die lente maar komen!

woensdag

img_5645We mogen stemmen! Ik ben van plan om na de middag met Fos en Moos en Midas naar het stembureau bij ons op de hoek te wandelen, maar de baby’s hebben hun dag niet en ook Midas heeft er niet veel zin in vandaag. Mijn ouders, die Boaz hebben opgehaald uit school om mee te nemen naar de zwemles, komen rond half drie bij mij met een dodelijk vermoeide Boaz. Zwemmen vindt hij heerlijk, maar het is ook wel een beetje zwaar. Ik zet een pot thee voor iedereen en terwijl mijn ouders even thuis blijven, wandel ik snel naar het stembureau. Op wie ik ga stemmen is deze keer niet moeilijk kiezen. Mijn allereigenste man heeft zich verkiesbaar gesteld! Ik had het liefst een rood hartje willen tekenen voor zijn naam, maar uit angst dat het dan niet zou gelden, heb ik het rondje bijna helemaal binnen de lijntjes ingekleurd.

donderdag

Boaz blijft vandaag bij een vriendinnetje spelen en ik hoef hem dus niet uit school te halen. Heerlijk! Zo heb ik een hele lange dag en hoef ik de voedingen van Fos en Moos niet te strak te plannen.

win2En dan krijg ik een mailtje met een uitnodiging voor een Persdiner bij Moeke. Eind maart opent dit Grand Café haar deuren in Enschede. Ter gelegenheid hiervan mogen Maud (van Maudgeniet.nl) en ik (en andere genodigden) donderdag 29 maart komen eten. Het leukste van dit bericht is dat we allebei ook iemand mee mogen nemen naar dit diner! En diegene kun jij zijn! Maud en ik zouden het namelijk super leuk vinden om een van onze lezers mee te nemen naar dit etentje (waar ook wijn zal zijn!) en daarom kiezen we dinsdag (morgen!) uit de leukste reacties allebei een winnaar! Wil jij met ons mee naar dit etentje? Reageer dan even onder de originele blog  van mij of van Maud of laat een reactie achter op instagram! Wie weet tot donderdag!

vrijdag

Ik verwacht vandaag een pakketje maar de postbode komt natuurlijk net op het moment dat ik Boaz (en zijn vriendinnetje, want ja, hij mag weer iemand mee nemen om te spelen) van school haal. Jammer de bammer. Ik schrik dan ook een beetje als ik even later weer een postbode voor mijn deur zie staan. Met een pakketje. Een mega doos! Nadat ik deze onder toeziend oog van een stelletje nieuwsgierige kinderen het pakketje geopend heb, zie ik dat er een prachtig mooi mega speelkleed van ZigZacht in zit! Een kraamcadeau van mijn lieve vriendinnetjes. Het kleed is zo groot (150×150 cm) dat zelfs Boaz en Midas erbij op passen. Geweldig!

DSC_0053 (2).jpg

zaterdag

De jongens en ik gaan vroeg uit bed. Ik smeer ze een boterham, pak hun kleren, haal de was uit de machine en doe dit in de droger en vouw de droge was uit de droger op. Ik maak een boodschappenlijstje voor David en daarna pak ik de baby’s in de kinderwagen, trekken we onze jassen aan en wandelen naar de scouting. Ik ben er nog niet eerder geweest maar gelukkig weet Boaz de weg. Het is maar tien minuutjes lopen en we zijn super vroeg. Dit geeft Midas de kans om ook even op in “het bos” van de scouting te spelen. Daarna lopen we naar huis waar even later ook David komt met boodschappen. Super timing want nu kan ik gelijk beginnen met koken. Ik maak een mega pan macaroni en begin vast aan de lasagne. Terwijl het eten staat te pruttelen, gaan David, Midas en ik lunchen. Daarna moeten we weer een beetje opschieten. David haalt Boaz van de scouting en Midas en ik maken ons klaar voor onze date. Onder de noemer: vaker wat één op één met Boaz en Midas doen gaan Midas en ik vandaag naar de bios waar Pieter Konijn draait! Natuurlijk moet Midas zijn konijnenpak aan. Super schattig! Voor het eerst in een half jaar “spring” ik weer eens op mijn fiets en met Midas in het zitje achterop fietsen we naar de bios. Het is echt niet ver, maar als ik daar van mijn fiets stap, sta ik te trillen op mijn benen. Conditie van een badkamertegeltje! Wordt aan gewerkt! De film is geweldig en we hebben een heerlijke middag samen!

Als we thuis komen maak ik het eten af en even later schuiven onze buren aan. Er is heel veel eten, wijn en gezelligheid en als ze uiteindelijk naar hun nieuwe huis gaan, en dus onze buren niet meer echt zijn, duiken David en ik op de bank en bingen Santa Clarita Diet.

zondag

img_5778 (2)We beginnen de dag met kraamvisite en daarna maken we ons klaar voor een verjaardagsfeestje. We hebben daarna eigenlijk ook nog een housewarming party maar de jongens zijn zo moe dat dat er niet meer in zit. Als we thuis komen, gooien we Boaz en Midas in bed, maken alles klaar voor de nacht en ik ga dan ook naar bed! Met Maud app ik nog even over de wilde plannen die we hebben voor fotograferen en bloggen maar al snel vallen mijn ogen dicht.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.