de Week van de Wolf #3

De Week van de Wolf. Een wekelijkse korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblieft!

maandag

De dag kwam en ging. Ik was moe, de baby’s waren hongerig, ik blogde, ik maakte foto’s, de buurvrouwen kwamen gezellig op kraambezoek, ik haalde Boaz van school, Boaz en Midas waren druk en er was eten.

dinsdag

img_5813.jpgGisteren, tijdens de super productieve en boeiende dag (zie hierboven) moest ik van Midas een foto maken. Zijn haar zat echter niet fotogeniek en daarom maakte deed ik zijn pluizige lokken in een staartje. Zijn gezichtje kwam zo goed uit, dat ik (een beetje te spontaan) aan hem vroeg of hij zijn haartjes niet geknipt wilde hebben. “Dan krijg je net zo stoer haar als papa”. Dat wilde hij wel! Omdat ik mezelf ken, wist ik dat ik meteen moest doorpakken. Anders zou ik weer gaan twijfelen en kwam het van het hele knippen niets terecht! Daarom bracht ik Boaz op tijd naar school, ging langs de winkel voor een paar boodschappen en bloemen (daarover later meer) en liep door langs de kapper bij ons op de hoek. Ze waren eigenlijk nog gesloten (want tien voor negen ofzo), maar ik zag dat de deur open stond en ben brutaal naar binnen gestapt om te vragen of ze een plekje voor Midas vrij hadden. Hij mocht meteen in de stoel gaan zitten Top service! Met mijn hart in mijn keel keek ik toe hoe zijn lange manen op de grond dwarrelden. Ik hou van jongens met lang haar, maar het resultaat van het kort geknipte koppie van Midas: Ik ben gewoon opnieuw verliefd geworden op hem! Gelukkig is hij er zelf ook heel erg blij mee! We waren nog maar net thuis toen er weer een buurvrouw op kraambezoek kwam. Gezelligheid en een paar kopjes thee later ging zij weer naar huis, gooide ik Midas in bed en kon ik beginnen met mijn project. Baby’s in een melkbad fotograferen!

Collage 2018-04-02 12_03_53.jpg

woensdag

DSC_0156.JPGNu ik weer mag auto rijden, kan ik ook weer mee met Boaz naar zwemles. Omdat ik het nog niet helemaal zie zitten om met vier kinderen op pad te gaan. (en tijdens de zwemles met twee baby’s in maxi cosi’s de tribune op te zeulen), bleven mijn ouders thuis om op de baby’s te passen. Midas wilde wel graag mee om te kijken hoe goed Boaz kon zwemmen en dus ging we, net als vroegah, met z’n drietjes op pad! Boaz is in de weken dat ik hem niet heb zien zwemmen behoorlijk vooruit gegaan. Wat ik nog veel belangrijker vind, is dat hij er echt heel veel plezier in heeft! Terwijl hij aan het duiken en zwemmen was, aten Midas en ik patatjes op de tribune. Fuck het dieet. We beginnen na de paasdagen wel weer! Na het zwemmen reed ik even snel langs Action waar ik precies helemaal niets kocht (alleen chocolade), en kocht ik nog een pak luiers bij de supermarkt. Die baby’s kunnen nog niet veel, maar poepen kunnen ze als een malle!

donderdag

DSC_0054Moos groeit als een malle en past niet meer in maatje 56. Nou heb ik best wat kleertjes in 68 en groter, maar nagenoeg niets in 62. Dus móést ik wel gaan winkelen voor hem. David moet iets later beginnen met werken en dus kan ik, nadat ik Boaz naar school heb gebracht, door naar het winkelcentrum voor boodschappen en kleertjes!Ik kan niet echt slagen voor Moos en kom maar thuis met een paar leuke shirtjes en een pakje. Super timing dat vettt-collega Femke een paar hele leuke shirtjes voor Fos en Moos heeft gemaakt. Fos zwemt nog in zijn shirtje, maar Moos er al precies in! Heel erg gaaf, dit soort cadeautjes!

DSC_0072.jpg

Thuis pak ik alle boodschappen uit en ruim ik weer eens een beetje op. (Story of my life) Gelukkig komt David na een paar uurtjes alweer thuis en is hij net op tijd terug om Boaz uit school te halen zodat ik dat niet hoef te doen en met het eten voor de jongens kan beginnen en ondertussen kan gaan douchen. Ik eet die avond niet mee want ik heb een hot date met Maud en onze plus ones bij Moekein Enschede!

DSC_0004.jpgDe avond was een aaneenschakeling van heerlijk eten, lekkere drankjes en heel veel gezelligheid! De voor- en hoofdgerechten waren goddelijk, maar ik droom nog steeds over de meer dan geweldige, finger licking good cheesecake. Echt, ga die proeven!

(binnenkort uitgebreide review over deze nieuwe hotspot in Enschede. Ik moet eerst nog een dag of tien nagenieten!)

vrijdag

Zo’n avondje uit hakt er goed in. Twee glaasjes prosecco. Twee glazen wijn. Pas na half tien in huis. Ik ben het niet meer gewend joh! Toch is er niet heel veel tijd om niets te doen want ik heb afgesproken met een vriendin. Boaz hoeft niet naar school, want Goede vrijdag en mijn vriendin heeft drie kindjes. Om half elf zitten wij aan de thee omringt door zeven kinderen! Gelukkig kunnen de oudste vier goed met elkaar opschieten en liggen de jongste vier voornamelijk een beetje te liggen en te slapen en dus kunnen wij bijkletsen! Als zij naar huis gaat, gooi ik Midas in bed, kruipt Boaz achter de computer en kan ik eventjes een dutje doen. Nogmaals, ik ben dat hele  “zuipen en stappen tot diep in de nacht” niet meer gewend joh!

zaterdag

img_6053.jpgDavid gaat al vroeg op pad om zijn nicht te helpen verhuizen. Ik ga ook vroeg op pad, met alle kinderen, want we hebben een drukke planning. Om negen uur vertrekken we en lopen we naar de scouting waar Boaz om half tien moet zijn. Vervolgens wandelen Midas, de baby’s en ik naar de supermarkt voor de laatste paasboodschappen en daarna lopen we naar huis om de boodschappen uit te pakken en tussendoor een lading paasfudge te maken. Terwijl dit in de koelkast staat op te stijven, lopen Midas en ik weer naar de scouting om Boaz op te halen. Ondertussen loop ik nog even bij de kapper binnen om te vragen of ze ook nog een plekje vrij heeft om Boaz bij te punten. Dat heeft ze, rond 1 uur en dat past precies in onze planning. We halen Boaz op, wandelen terug en lunchen thuis met een lekker broodje. Boaz kleed zich even om en daarna wandelen we weer met z’n allen naar de kapper waar hij even flink wordt bijgepunt. Als z’n haar Paas-Proof is, gaan weer op pad. Boaz heeft een verjaardagsfeestje bij de ballenbak en dat is gelukkig ook op loopafstand! Als we hem daar hebben gedropt, halen Midas en ik een bakje kibbeling en wandelen we weer naar huis waar ik hem in bed gooi. Dan begin ik met opruimen en schoonmaken want we krijgen in de loop van de dag vrienden op bezoek die twee nachtjes blijven slapen! Wel fijn als het dan in ieder geval een beetje op orde is in huis! Rond zes uur komen onze logees aan, gaan de kindjes meteen samen spelen, gaan mijn vriendin en ik aan de wijn en wachten we tot David thuis komt voor we een shitload chinees bestellen. Prima begin van het Paasweekend!

zondag

DSC_0025.jpgVrolijk Pasen!  Natuurlijk gaan we samen ontbijten. De hele tafel staat voller dan vol met broodjes, jus d’orange, prosecco, gekookte eieren, gebakken spek, zalm, kaas, worst, koffie, thee, melk en nog veel meer. Vreteritus to the max! Na het eten buiken we allemaal even uit om vervolgens, als het is gestopt met regenen, in de auto te stappen om naar de camping te rijden. Het seizoen is vanaf vandaag weer geopend en hoewel we nu onze caravan er nog niet neer hebben gezet was het wel heel fijn om eventjes terug te zijn. Zo’n wandeling in de buitenlucht maakt hongerig en als we thuis komen wordt de tafel dan ook weer snel gedekt! We hebben left over img_6141.jpgchinees, een schaal nachos mét kaassaus en broodjes knakworstjes. Fusion dinner maar god o god wat heerlijk! We knappen bijna uit elkaar maar een toetje met advocaat hoort er natuurlijk nog wel bij, dus dat proppen we er nog even in. Waar we in het verleden soms tot diep in de nacht zaten te kletsen en te drinken. Ik duik, na een paar wijntjes, rond half elf mijn bed in. Die gebroken nachten, hoewel de baby’s zich vaak maar 1 keer melden en daarna gewoon weer door slapen, beginnen nu wel een beetje hun tol te eisen! Heel gezellig voor de logees is het niet, maar dat zal ik in de toekomst wel goed gaan maken!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s