Snoep verstandig, eet een brownie!

DSC_0175.jpgIk probeer het echt; iedere maandag weer met frisse moed te beginnen met diëten. Maar mijn vermoeide lichaam schreeuwt om chocolade en mijn vermoeide geest is te zwak om nee te zeggen. En dus geef ik die goede dieet-voornemens meestal rond woensdagmiddag al weer op en vreet ik een reep Tony of een paar witte Twixxen en spoel ik deze weg met een groot glas chocomelk.

Godzijdank is er nu Right Sweets.

Met al mijn dieet ervaringen wéét ik ondertussen dat leven op sla en komkommer niet het antwoord is. Soms moet je gewoon even snoepen. Even buitensporig genieten. Eventjes de bloemen buiten zetten. En ja, dan kun je je te goed doen aan Tony of aan Twix, of aan die verdomd lekkere chocolade koekjes met karamel, of zelfgemaakte fudge, of gewoon een mega bananensoes in je bakkes schuiven. Maar daar heb je niet zo heel veel aan, behalve dan dat je 3 seconden verzadigd bent, het daarna voor altijd op je dijen geplakt zit, je bloedsuiker binnen no time sky high is, je gezicht verandert in een puist-landschap en je je daarna ook nog schuldig voelt ook!

Right SweetsVerantwoord snoepen is dan een optie. Maar bij verantwoord snoepen denk ik al snel aan een stengel bleekselderij met een pietepeuterig beetje pindakaas, of een appel (want, snoep gezond, eet een.. juist!) en daar word ik niet echt warm of koud van. Dat verantwoord snoepen ook anders, verantwoord én wel lekker kan, bewijst Kristy met haar heerlijkheden van Right Sweets.

 

De zoete en gezonde hapjes van Right Sweets, die Kristy zelf maakt,  zijn namelijk toegevoegde suikers vrij, zonder zuivel en wanneer mogelijk glutenvrij. Er zitten geen conserveringsmiddelen is, en ze zitten niet vol chemische smaak-, kleur-, en geurstoffen. En ik mocht een paar van deze snacks proeven. Precies in de week dat Opoe voor het eerst in ruim tien maanden weer eens op bezoek kwam. Timing!

DSC_0213.jpgRight Sweets heeft een ruim assortiment met onder andere tropische balletjes met abrikoos, zuivelvrije kwarktaart,  bananenbrood  en truffel balletjes. De laatste twee mocht Maud testen, en wat zij er van vindt kun je op haar blog lezen. Voor mij had Kristy Cookie Dough balletjes en Brownies!

De brownies zijn heerlijk! Net als de andere hapjes vrij van zuivel en toegevoegde suikers en mogelijk zelfs glutenvrij te verkrijgen! Dat “vrij van toegevoegde suikers” heb ik even nagevraagd. In de brownies, en de andere hapjes, zit  dus geen geraffineerde suiker in. Kristy “zoet” haar producten met bijvoorbeeld dadels! De brownies zijn chocolaty en lekker machtig. Een stukje is genoeg! Maar mocht je voor een tweede stukje willen gaan, dan hoef je je niet schuldig te voelen!

DSC_0224.jpg

Hoewel de brownies heerlijk zijn, zijn de Cookie Dough balletjes hier in huis favoriet. Boaz en Midas hebben er ook heerlijk van zitten snoepen en tegen de tijd dat David er eentje wilde nemen, waren ze op! De balletjes zijn super zacht en zoet en hemels! Wij zijn fan van deze hapjes!

DSC_0262.jpgWil jij deze, of een van de andere Right Sweets ook proberen? Kijk dan even op de website! Daar vind je nog veel meer lekkers en vind je alle informatie over de mogelijkheden. Zo kun je  bijvoorbeeld ook een bestelling plaatsen voor High Tea en zijn de Brownies ter post te bestellen! Mocht je niet in de buurt wonen, is dat dus geen excuus om ze niet te proberen. Mocht je, na het lezen van deze blog, een bestelling plaatsen bij Kristy? Laat het me dan even weten! Ben heel benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik!

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.