Shoppen voor Midas: H&M

Ik weet niet wat er de laatste tijd in het Twentse kraanwater zit, of wat er (behalve die p**p pollen, hatsjoe!) in de lucht hangt. Maar die twee oudsten van mij groeien als kool! Midas heeft het geluk dat hij eigenlijk altijd zijn kast wel vol heeft hangen met kleding want, doorgeschoven van Boaz. Maar ook Midas verdient het af en toe om in het nieuw gestoken te worden. En toen was daar opeens de kinderbijslag én het weekend dat H&M 25% korting gaf op alles. Eén en één is.. juist: shoppen!

DSC_0435.jpgVoor Midas zocht ik twee spijkerbroeken, een paar shirts en een trui uit. Hij heeft heel veel mooie truien in de kast liggen. Voor een kind dat het altijd warm heeft, is een trui kopen eigenlijk zonde van het geld. Maar toen hij een trui met een cheeta er op voorbij zag komen, was hij zo enthousiast dat ik deze niet heb kunnen laten liggen.

Ik kocht twee spijkerbroeken in verschillende tinten voor Midas. Beide zijn Skinny Fit Jeans. Zowel Midas als Boaz zijn behoorlijk slank (dat zullen ze wel van hun biologische ouders hebben). Ze hebben amper een kont die de broek goed op kan vullen en vaak zijn broeken dan ook veel te wijd! Ik kocht voor Midas broeken in verschillende maten en uiteindelijk paste maat 104 hem het beste. Dankzij de elastiekjes in de binnenkant van de broekboord, kan ik ze strak genoeg aansnoeren dat ze niet van zijn billen zakken! Ze zijn nog wel een beetje lang, maar als hij in dit tempo door blijft groeien, zijn ze waarschijnlijk over drie weken al te kort! Voor nu slaan we ze gewoon een beetje op en dat vind ik eigenlijk ook wel erg stoer staan!

DSC_0158.jpg

Allebei de broeken van Midas zijn voorzien van “forse slijtagedetails”, zoals H&M het zo mooi weet te verwoorden. Uber hip en trendy! Ik denk alleen maar: Als hij er weer eens een gat in valt, valt het niet zo op! #momlife

DSC_0408Midas zit momenteel in zijn blauwe periode. Hij wil alleen nog maar uit een blauwe beker drinken, van een blauw bordje eten, met blauwe verf verven en ook wil hij zijn har het liefst blauw laten kleuren. Gelukkig staat blauw hem heel erg mooi! Hij is blij met z’n nieuwe shirts, omdat ze blauw zijn. Ik ben er blij mee, omdat het hem echt geweldig staat! Win-win!

Naast de Cheeta-sweater, is dit orka shirt favoriet bij hem. Want; orka’s. Dit shirt, uit de collectie van Jonas Claesson, voelt een beetje stijver aan dan dat ik normaal van shirts gewend bent. Maar is desondanks super zacht en zit perfect!

Tricot shirt met gewassen lookVerder kocht ik nog een lichtgroenblauwig/wit gestreept shirt met lange mouw en een Rolling Stones shirt. En heel fout, ik kocht dezelfde voor Boaz. Ik ben helemaal niet zo van het twinnen en ik denk niet dat het vaak gaat voorkomen dat Boaz en Midas deze shirts tegelijk aan hebben, maar hé… je bent Team Rolling Stones of je bent het niet!

Hoewel de kleding die ik voor Midas kocht niet super netjes zijn (ik bedoel, versleten broeken, verweerd Stones-shirt en een panterprintje trui) staat het hem allemaal super goed en past het geweldig bij zijn ondeugende koppie! In deze kleding kan hij wel lekker zichzelf zijn!

DSC_0065.jpg

Voor al deze items samen betaalde ik €75,68. Ik vind dat heel veel geld om in één keer aan kleding voor één kind uit te geven. Maar het was wel echt nodig! En dankzij de mega korting bespaarde ik ruim €25 euro. Pure winst dus eigenlijk!

TIP: Tot 15 april krijg je, als je club member bent, nog 20% korting op je gehele aankoop bij een besteding van meer dan €40-, euro! Dus sla je slag!

Deze blog is hartstikke niet gesponsord! Deze blog is ook puur en alleen tot stand gekomen omdat ik erg blij ben met de kleding die ik kocht en vanwege de vele vragen van jullie om er een shoplog over te maken!


3 reacties op ‘Shoppen voor Midas: H&M

  1. Die Rolling Stones ‘t-shirt geweldig , ben al heel lang “fan” Miriam heeft ook een t -shirtje
    Gekocht met de rollende tong maat 56. goed bezig

  2. Hier zijn de jongens ook allebei gespierde bonenstaken … dus broeken die netjes zitten zijn een hel 🙂 Ik koop al enkele jaren de skinny broeken van de meisjesafdeling vd H&M (niet met roze etc natuurlijk haha). Je moet maar eens een meisjesbroek op een jongensbroek leggen en zien wat een verschil er zit in de taille en de broekspijpen ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.