3 Minutes of Fame

Het begon allemaal een paar weken geleden toen mijn blogbaas Yvette van Vettt mij vroeg of ik de Philley wilde testen.

Little did I know dat ik door deze vraag een paar weken later met mijn kop op tv zou komen!

DSC_0379.jpgBlogbaas (ik blijf dit een cool powerwoord vinden dus ik blijf hem ook gebruiken) Yvette vroeg dus of ik een melkbus wilde reviewen voor Vettt. Tuurlijk, ik test dat hippe ding wel even! Maak er leuke foto’s van en schrijf er een reviewover. Hartstikke leuk! Tijdens het testen bleek al snel dat deze melkbus ook nog eens écht verdraaid handig is. De Philley ging mijn luiertas in, en het leven ging vrolijk verder. Totdat..

Totdat ik weer een berichtje van Yvette betreffende de Philley kreeg. Het masterbrain achter deze melkbus, Ruud, was door RTL gevraagd om hier kort over te vertellen voor het programma Lifestyle Experience. Naast Ruud wilden ze ook graag iemand interviewen die de Philley daadwerkelijk gebruikt. Ruud en Yvette dachten dat ik daar wel een goede voor zou zijn. Of ik dat ook een goed idee vond?

Afbeeldingsresultaat voor ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kanZonder er verder te veel bij na te denken, stemde ik in. Iets met schijt aan alles, gewoon gaan, kijken wat het wordt, lachen toch! Een paar dagen later belt Ruud mij of ik het nog steeds zie zitten om bij dit interview aanwezig te zijn en of ik ook kan op de dag dat het interview gepland staat. Ik moet toegeven, klein druppeltje zweet in mijn bilnaad, maar ook hierin stem ik weer in!

 

Shoot day!

Ik breng Boaz en Midas bij een vriendin en rijd samen met Fos en Moos naar het huis van Ruud die gelukkig niet te ver weg woont. Ik zou daar om twee uur zijn, maar sta om half twee al bij hem op de stoep. Ik had al een hele camera crue verwacht, maar er is nog helemaal niemand en Ruud en ik hebben even tijd om kennis te maken. Hoewel ik nog steeds niet strak van de zenuwen sta, neemt dit gezellige kletsen het kleine beetje spanning dat ik voel weg.

Om iets over twee komt Liselotte, de presentatrice van het programma, binnen om niet veel later gevolgd te worden door Jeffrey, de cameraman. Net op dat moment heeft Fos honger en geef ik hem, liggend op tafel, de fles. Hartstikke leuk voor het beeld, volgens Jeffrey, en dus begint hij meteen met filmen.

DSC_0373.jpgNu denk ik wel even “oh, wacht! Het mag dan, dankzij mijn blog en instagram, algemeen bekend zijn dat ik de baby’s bijna nooit op de arm houd terwijl ze de fles krijgen, maar moet heel Nederland dat ook zien? En moet ik niet even mijn make up bijwerken? En heb ik geen melkkots op mijn shirt? En zit mijn haar nog wel een beetje?En kan ik nog een spoedcursus accentloos praten krijgen?  En, en, en… STOP!” Maar er wordt niet gestopt, ik controleer mijn make up niet, en er wordt gewoon verder gefilmd van mijn kind die liggend op tafel de fles krijgt, adem in, adem uit en “loat goan”.

It’s a wrap

img_7336 (2)Ruud wordt als eerste geïnterviewd terwijl ik om het hoekje ervoor probeer te zorgen dat de baby’s niet te veel herrie maken. Ruud rockt het interview en binnen een mum van tijd staat zijn deel van het interview er op. Nu ben ik aan de beurt. Ik krijg een microfoontje en er wordt even kort overlegd waar we het interview gaan houden. Gelukkig is dit aan de keukentafel en mag ik blijven zitten (lees; de tafel blockt zo voor een groot deel mijn alles behalve bikini/camera-proof buik, en dat vind ik toch wel prettig)  Liselotte komt naast mij zitten, Jeffrey houdt de camera recht op mijn gezicht en… en nu krijg ik het toch wel een beetje benauwd. Met veel gestotter, ge-uhm, ongemakkelijke stiltes en een kop als een tomaat wordt de eerste take opgenomen. Gelukkig mag deze over, en daarna nog een keertje (want Moos schreeuwt er door heen) ,ik vergeet een beetje dat de camera op mij gericht staat en krijg er steeds meer plezier in. En dan staat het er op. It’s a wrap!

img_7335

Het resultaat!? Dat heb je gistermiddag kunnen zien bij RTL! Heb jij mij gespot? Nee? Dan kun je het hele interview, als je het wilt natuurlijk, >hier< terug kijken!

Het was, ondanks dat het toch best wel een klein beetje spannend was, heel erg leuk om te doen en ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. De Philley, die ik dus écht heel erg handig vind, kun je nu winnen op Vettt.nl. Je hebt tot vanavond de tijd om mee te doen dus lijkt je deze melkbus nu ook super handig of weet je iemand die hem heel goed kan gebruiken? Waag een kansje! Niet geschoten, altijd mis! Succes!

 


Een reactie op “3 Minutes of Fame

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.