Moederdag Tips

Ooooooh jongens! Dit jaar zal mijn eerste moederdag zijn met vier (!) kinderen! Wat zal ik overladen worden met cadeaus! Al maanden geef ik hints, dus ik ga er vanuit dat het  met de cadeaus wel goed komt. Maar, voor alle moeders die bang zijn dat hun kinderen (man) geen idee hebben hoe ze hun liefste mama blij kunnen maken, heb ik een paar tips! Dus voor alle moeders: niet verder lezen maar deze blog gewoon even doorsturen naar je kinderen (of laat je wederhelft deze blog even aan ze voorlezen)! Zit jij er volgende week zondag geheid gebakken bij!

Chocolade

Tony's Chocolonely Giftbox - Moederdag (Karamel - Zeezout)
bron afbeelding 

Goed nieuws! De Tony Chocolonely Moederdag Giftboxenzijn nú in de aanbieding! En trust you me, met chocolade zit je altijd goed! Via de website bestel je heel eenvoudig de favoriete reep chocolade voor je moeder. Daarna kun je de giftbox helemaal personaliseren. Je kunt zelfs nog een foto van jezelf uploaden aan de binnenkant van het kaartje! Lijkt het toch best alsof je er heel veel moeite in hebt gestoken terwijl het eigenlijk alleen maar een kwestie van een paar knopjes indrukken is. Hoewel de reep chocolade waarschijnlijk binnen 0.2 seconden op is, is het kaartje voor eeuwig! Bestel wel op tijd om er zeker van te zijn dat de reep op tijd binnen is!

Prachtige Foto’s 

YOU ARE THE BEST MOM IN THE WORLD!
bron foto: Lizetbeek.nl

Als je aanstaande maandag nog niets in de planning hebt, kun je door Lizet nog prachtige foto’s jou en je broers of zusjes laten maken. Tijdens een minishoot op een buitenlocatie in Enschede maakt ze prachtige foto’s waarvan je er drie  op hoge resolutie toegestuurd per mailkrijgt. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is ze laten afdrukken! Succes gegarandeerd! (moeders houden van foto’s) Voor meer informatie kijk je even op de facebookpagina van Lizet Beek. Mocht je maandag geen tijd hebben, in haar webshop vind je ook nog eens hele toepasselijke moederdagkaartjes!

Wijn met een kunstig etiket
DSC_0812Als je moeder een klein beetje op mij lijkt, dan zal ze heel erg gelukkig worden van een flesje droge witte wijn. Nou is zo’n flesje alleen natuurlijk al heel erg leuk, maar met en beetje inspanning tover je dit simpele flesje om in een waar kunstwerk! Hoe? Kijk even >hier< .

(Dit etiket kun je natuurlijk ook heel goed om een flesje gin plakken, of om een goede fles amaretto! Mogelijkheden zijn eindeloos)

Tegoedbonnen

In de webshopvan ByBird vind je de good old tegoedbonnen. Zo geef je je moeder heel eenvoudig een tegoed voor “duizend kusjes” of  “een zelf gebakken taart” of “ik zeg een hele dag geen “mama” ! en, zoals een wijze vrouw ooit zei: ” Je hoeft de bon dit keer niet zelf in elkaar te knutselen”. Win-win! Bestel er nog even een kek kadotasje en een mooie hartjes reisbeker en je bent gegarandeerd het favoriete kind van de dag!

3c74a19a41524bd5c0e4b1ee735931785f130e0a (2)
bron foto: Bybird.nl
bron foto: ontbijtservice.nl

Ontbijt op bed

Ontbijt op bed mag natuurlijk niet ontbreken op moederdag. Maar ik weet uit eigen ervaring hoe lijp het kan zijn om als kind een dienblad, met hete thee, verse veel te zacht gekookte eitjes, een beschuitje met hagelslag en een zwart geblakerd croissantje met kaas de trap op te tillen. Daar hebben ze tegenwoordig de ontbijtservicevoor! In bijna heel Nederland kun je een door jezelf samen gesteld ontbijtje voor je moeder laten bezorgen. Jij kunt gewoon in bed blijven liggen tot de bel gaat!

Het kan natuurlijk zijn dat jij, om welke reden dan ook, geen Moederdag kunt of wilt vieren. Het is nooit mijn bedoeling om je te kwetsen, maar ik kan me voorstellen dat blogs als deze bij sommige vrouwen hard aan kan komen. Mocht dat zo zijn: sorry! x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.