Twinning is Winning

Twinnen met je dochter. Super hip. Super schattig ook. Jouw mini me in (bijna) dezelfde outfit als jij! Maar, en dit komt misschien als een verrassing voor je, ik heb geen dochters. Ik heb wél vier zoons! Daar kun je, als moeder, dus ook best heel goed mee twinnen!

Een tijdje geleden kocht ik voor mezelf een paar nieuwe schoenen. Vroeger, toen ik nog jonger was, droeg ik alleen maar hoge hakken. Hele hoge hakken. Ook terwijl ik aan het werk was. In de horeca. Veertien uur bladlopen op 10 cm was geen probleem voor mij! Maar tegenwoordig laat ik de stiletto’s links liggen en kies ik voor sneakers. Lekker makkelijk. 

DSC_0749 (2).JPGNou kreeg ik onlangs een top tip die ik graag met jullie wil delen! Mocht je, net als ik, kleine voeten hebben, dan kun je vaak je sneakers beter op de kinderafdeling kopen! Ik heb, ondanks mijn zwangerschappen, nog steeds een kleine maat 39. Een Engelse maat 38 2/3 past mij ook. Nou is het zo, dat deze maat vaak de laatste maat is van de “kinderafdeling”.  Sneakers zien er  precies hetzelfde uit als de volwassen versie, maar het scheelt al snel heel veel geld!

Toen ik op de kinderafdeling van Footway witte Adidas Original Superstars in mijn maat zag staan, voor €55 euro, kon ik niet anders dan deze bestellen. Ter informatie, de volwassen versie kost €85 euro! Ik ben dan wel weer zo’n kneus die denkt dat ze door geld te besparen, geld heeft verdiend. Ik heb nog even gedacht om voor mezelf nog een paar schoenen te bestellen, maar toen ik dezelfde Adidasjes voor Midas zag staan moest ik die wel in mijn virtuele winkelwagentje plaatsen!

DSC_0731 (2).JPG

En dus nu rocken Midas en ik dezelfde schoenen. Ik heb al een paar keer de opmerking gekregen dat mensen het zo cool vinden dat wij zo goed matchen met onze schoenen. En dat vind ik zo leuk! Twinnen met je zoon, het kan prima!

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik ga alleen een samenwerkingen aan als ik volledig achter het product sta. Ik zal nooit een product promoten als ik er niet tevreden over ben! 


2 reacties op ‘Twinning is Winning

  1. Superleuk!
    Ik heb een maat 36/37, dus als ik sneakers wil hebben, koop ik die altijd op de kinderafdeling. Maar bij Nike’s zit er wel een maatverschil in. Kindermaten zijn wat smaller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s