Dino’s in Schiedam

 DSC_0298.jpgHad je me zeven jaar geleden vraagt wat een Maiasaura was, dan had ik waarschijnlijk gegokt dat het om een zuid-Amerikaanse cocktail zou gaan. Maar nu is de Maiasaura mijn lievelingsdino. De lievelingsdino van Midas is de T-rex, van Boaz de Pachycephalosaurus en David vindt de Ankylosaurus wel heel erg gaaf. Zelfs de baby’s hebben, volgens Boaz en Midas al een favo dino. “Dino is leven” hier in huis. Dol enthousiast zijn wij dan ook over Jurrasic Kingdom!

Levensgrote dino’s. Brullende dino’s. Met staarten zwiepende dino’s. Van 7 tot 29 juli verandert het Beatrixpark in Schiedam in een oerlandschap waar dino’s regeren. En tussen al die megagrote oerbeesten kun jij wandelen, rennen, picknicken, stilstaan, genieten en, als je wilt, kun je zelfs nog meer over de dino’s te weten komen. Het leerzame deel van de tentoonstelling is geschreven door Dean Lomax, paleontoloog en erkend wetenschapper aan de Universiteit van Manchester. Iemand met verstand van deze mega reptielen dus!

Dino’s suf en saai?! Niet dus! Tijdens Jurassic Kingdom kun jij een gevecht met een dino aan te gaan! En er is zelfs een virtuele dino-achtbaan.

500_dinopresspix022 (2).jpg

Jurassic Kingdom is een reizende tentoonstelling. Op dit moment kun je de tentoonstelling in Engeland bewonderen maar in juli worden de dino’s, die door experts in China zijn gemaakt, voor het eerst naar Nederland gehaald. Naast een wandeling langs heel veel dino’s, interessante weetjes leren en toffe doe dingen, kun je er ook heerlijk eten bij een van de streetfood-stands.

Wij gaan zeker een dagje richting Schiedam! Boaz en Midas zullen het geweldig vinden en ik denk dat ik, ook besmet met het dino-virus, het stiekem ook best leuk ga vinden. En daarbij, Schiedam is dé gin-stad van Nederland. Ik vermaak me wel!

De grootste vraag op dit moment blijft:  Wint de Deinonychus of de Tenontosaurus het gevecht!? Dat gaan we binnenkort in Schiedam ontdekken!

500_jklogo-nobackground.png

Praktische informatie 

Jurassic Kingdom is geopend van 7 juli tot 29 in het Beatrixpark in Schiedam. Tickets zijn te verkrijgen via de website www.jurassickingdom.uk/nl/ en met de code EARLYBIRD ontvang je in de maand mei nog korting op de entreekaartjes!  Wees er dus snel bij! Voor meer informatie kijk je op www.jurassickingdom.uk/nl/

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik ga alleen een samenwerkingen aan als ik volledig achter het product sta. Ik zal nooit een product promoten als ik er niet tevreden over ben! 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.