de 48 uur van de Wolf #1

48 Uur van de Wolf. Een  korte vlog van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen inclusief Twents accent op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblief!

wolferien-logo.jpg

Die weekoverzichtjes, die kennen we ondertussen wel. Ik zeg niet dat ik die voor eeuwig in de ijskast heb gestopt, maar voor nu is het even tijd voor iets anders. Iets hips. Een vlog!

De meesten van jullie weten wel dat ik in het verleden een paar vlogs heb gemaakt. Een weekendvlogje op de camping, het Bauhaus avontuur van Boaz en ondergetekende en de legendarische zwangerschapsaankondiging-vlog.  Maar ik vond het wel tijd voor het wolferien-logo (2).jpgechte werk en dus kocht ik een camera en ging ik aan de slag. Er zullen in de toekomst hopelijk meer vlogs komen. Niet alleen 48-uur vlogs zoals deze, maar ook vlogs over één onderwerp, dagjes uit, of waarin ik een recept deel.

Afgelopen dagen nam ik de camera mee om het een en ander vast te leggen. De hitte weerhield me er van om vol in de make up te gaan en een after sport kop is natuurlijk ook niet charmant, maar het is wel écht.

Lieve mensen, be kind! Ik ben me er van bewust dat er mensen zijn die commentaar kunnen en zullen geven op deze vlog. Net zoals er lezers zijn die dat doen op mijn blogs! En dat vind ik prima! Maar…Dit is mijn eerste vlog met een gewone camera en ik ben ook maar een mens (zonder camera ervaring!) Dus laten we vooral respectvol met elkaar om gaan!

Ik hoop dat jullie deze vlog kunnen waarderen! Tips en trucs zijn altijd welkom! En laat even weten wat jullie er van vonden!

Love!