de 48 uur van de Wolf #2

De 48 Uur van de Wolf. Een  korte vlog van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen inclusief Twents accent op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblief!

DSC_0511 (2).JPGWeekend! En voor het eerst in jaren staat er weer eens een pokeravond gepland! Ook krijgen Fos en Moos hun allereerste hapje. Ze zijn immers al (ruim) vier maanden dus het mag! Hoewel ik het super leuk vind om ze iets anders dan een fles te geven, is dit ook wel weer een mijlpaal die van mij iets langer op zich had mogen wachten. Het gaat allemaal zo snel! En, niet heel onbelangrijk, zo’n hapje tussendoor zorgt ervoor dat ik het ritme net weer een beetje moet aanpassen én dat er veel meer is om te wassen. Want pompoen-puree zonder soppen in een baby mondje krijgen, is nagenoeg onmogelijk! Ze zijn volgens mij nog niet heel erg enthousiast over deze manier van eten maar ik voorzie dat ze er binnen no time net zo veel plezier in zullen krijgen als de rest van de familie de Wolf! Ik ging zaterdag wéér sporten (applaus!), we hebben rare gesprekken gevoerd aan de ontbijttafel én zijn naar een feestje in Lelystad geweest!

En bomvolle 48 uurs-vlog staat nu online! 

 

En natuurlijk zou ik het super leuk vinden als je je even abonneert op mijn kanaal en een leuke reactie achter laat!


4 reacties op ‘de 48 uur van de Wolf #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.