Trowback Thursday!

Tijdens het uitzoeken van de vele (honderden) foto’s die ik in de afgelopen vier maanden van Fos en Moos heb gemaakt, kom ik foto’s tegen die ik nog niet had bewerkt en nog niet had gedeeld met jullie en die gewoonweg té schattig zijn om voor mezelf te houden! Dus vandaag een lekkere lange fotoblog met foto’s van toen deze twee minimensjes nóg mini-erig waren! Ik smelt!

Ik probeer iedere week foto’s te maken van deze twee. Ik heb per week een mapje met foto’s maar ik kom er dus net achter dat ik nog niet alle foto’s in de juiste mapjes heb gedaan! Dit zijn foto’s van week drie. Drie weekjes oud. Drie! Ik vond ze toen al best gegroeid, maar als ik het nu terug zie snap ik dat niet. Wat waren ze klein! En schattig! En klein!

DSC_0471 (2)

DSC_0402 (2).JPGDSC_0481 (2).JPG

DSC_0585 (2).JPGDSC_0082.jpg

DSC_0467 (2).JPG

DSC_0459 (2).JPGDSC_0615 (2).JPG

En nu eten ze al banaan en pompoen en peer alsof ze grote kerels zijn, houden ze soms hun eigen fles al vast, hebben ze hele gesprekken met elkaar en zijn ze druk bezig om te proberen om te rollen! Stop de tijd!

DSC_0199.jpg

Gelukkig hebben we de foto’s nog!