Vier alles

Het leven is mooi! Maar tjongejonge wat kan het toch soms allemaal kut zijn. Van het een op het andere moment kan de grond onder je voeten weg geknald worden. Juist daarom, vier alles! Grote en kleine mijlpalen!

Wij vieren verjaardagen. Natuurlijk. Niet alleen van ons, maar ook van Norris. Ieder jaar hangen wij de slingers voor hem op. Hij krijgt een taartje van leverpastei of ossenworst en natuurlijk zijn er cadeautjes!

DSC_0457

Verjaardagen pakken we groots aan.  Maar ook halve verjaardagen vieren we. Gewoon, omdat het kan! Met taart (of een stapel roze koeken met slagroom en discodip vermomd als taart) een kaarsje, heel hard zingen en een klein cadeautje! We zijn daarmee begonnen toen Boaz een half jaar was. Toen hebben we zelfs een feestje gegeven en vrienden en familie uitgenodigd! Tegenwoordig vieren we het kleiner, maar niet minder uitbundig! Onlangs werd Boaz 6,5 jaar. Ik had voor hem een klein cadeautje gekocht en Midas en ik hebben de longen uit onze lijfjes gezongen voor hem! Boaz is nu wel een beetje op een leeftijd dat hij dit soort dingen een beetje “stom” vindt en hij probeert zijn glimlach dan ook in te houden! Maar ik zie aan de twinkel in zijn oogjes dat hij het nog steeds super gaaf vind dat hij in het zonnetje gezet wordt!

DSC_0180.jpg

Midas had dit jaar helemaal geluk want hij kreeg niet alleen een taartje, hij kreeg ook een heel tof cadeau! Midas mocht het nieuwe TipToi boek testen en dit boek kwam precies op zijn halve verjaardag binnen! Ogen zo groot als schoteltjes toen hij de doos mocht uitpakken en de inhoud zag!
DSC_0187.jpg

Wij hebben al een tijdje een TipToi boek in huis. Maar dit interactieve boek is van Boaz is voor kinderen van 4 tot 7 jaar en hoewel hij de liedjes geweldig vindt, zijn de opdrachten zijn nét iets te moeilijk voor Midas

DSC_0352.jpg

Nu heeft TipToi dus speciaal voor jongere kindjes twee nieuwe producten:  Het “Mijn geluiden-prentenboek” starterspakket (die Midas mocht testen) en het boek “Al mijn dieren” die mij stiekem nóg leuker lijkt. Want, dieren! De opdrachten in dit nieuwe prentenboek zijn goed te doen voor mijn drie-en-een-half jarige maar ze zijn zeker niet te makkelijk! Beetje uitdaging zit er wel in (zelfs voor mij af en toe!). Met de bijgeleverde stift kun je liedjes luisteren, spelletjes doen, verhaaltjes luisteren en op je dooie gemakje even rond kijken en de hele familie Hofman beter leren kennen.  Beste drie-en-een-half verjaardagscadeau ooit!

DSC_0332.jpg

Zwemles hangt ook van hoogtepunten aan elkaar! We hebben de afgelopen weken al regelmatig een taartje gegeten omdat Boaz weer een zwem-mijlpaal had behaald. De keer dat hij een badje verder mocht, de keer dat hij “vleugelvrij” was en het moment waarop bekend werd dat het afzwemmen er nu echt bijna aan zit te komen! Hopelijk mogen we binnenkort ook gaan vieren dat hij zijn zwemdiploma heeft behaald! Dan gaan we knallen met (kinder)champagne! img_6955 (2)

De dag dat David en ik verkering kregen. De dag dat we ons verloofden. Onze trouwdag. Een goed gelukte taart of een fijne aanbieding op de heerlijke taartjes van Bakkerij Nollen. Er is altijd wel een reden voor een stukje taart! 32580669_10211288604437973_7681737089808859136_n

Dit artikel bevat gesponsorde producten. Ik ga alleen een samenwerkingen aan als ik volledig achter het product sta. Ik zal nooit een product promoten als ik er niet tevreden over ben! 

 

 

 


4 reacties op ‘Vier alles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s