de Hippe Doos

Mijn hart maakt een sprongetje als ik de PostNL bus voor de deur zie stoppen. Het is namelijk mogelijk dat hij voor mijn deur stopt omdat hij een pakketje heeft. Voor mij. En van pakketjes word ik blij! Hoeveel pakketjes ik de afgelopen tijd ook heb gekregen (#bloggerslife), ieder pakketje is weer een feestje! Helemaal als dat pakketje vol zit met heel veel leuke dingen!

Nederland kent heel veel leuke webshops. Een enkeling ken ik van  Instagram, Facebook, van de Local Sunday Market of de  Heerlijk & Happy Minifair. Tip of the iceberg! Want er zijn er nog zo veel die ik helemaal niet ken maar die zeker de moeite waard zijn! In “de Hippe Doos” worden toffe producten van deze geweldige webshops gebundeld.

Afbeeldingsresultaat voor hippe doos logoHet masterbrein achter “de Hippe Doos” is Lichelle.  Moeder van Mica en, net als ik en heel veel moeders, bekend met de welbekende gratis babyboxen die je tijdens je zwangerschap en daarna bij veel winkels kunt ophalen. Hartstikke leuk, zo’n gratis box. Maar Lichelle vond, net als heel veel andere moeders die ik ken, dat er wel heel veel flyers en reclame in zat waar je eigenlijk niet zo veel aan hebt. Dat kan anders, vond zij.

Samen met een paar webshops heeft zij toen de eerste Hippe Doos samengesteld. Een doos waar wél veel leuke en nuttige spulletjes in zitten.

Ik kreeg van Lichelle een tijdje geleden “de Hippe Doos #8”. Misschien heb je al een paar items hiervan voorbij zien komen op mijn instagram-account!? De doos zat behoorlijk vol gepakt met ongeveer 20 cadeautjes van verschillende webshops.  Een kleine greep uit de Hippe Doos:

DSC_0117

De kaartjes met een knipoog van Liefs van Bri,  de bijtring van Handmade By Yasmine waar Fos en Moos echt om liggen te vechten! Er zit een soort knisperfolie in de stoffen “oortjes” en dat vinden ze helemaal te gek! Ook zaten er vier tubetjes Naïf en een handgemaakt mandje van Koters in. Dit mandje is ideaal om luiers in te doen en een toffe eye catcher voor op de babykamer!

DSC_0128 (2).JPG

Deze DIY poster van Little Descendent is geweldig voor de creatieve knutselmoeders! Met geverfde voetjes kun je naast de I een hartje stempelen! Lijstje erom en klaar!

DSC_0137 (2).JPG

Een grote weekplanner van Hebbers, een setje kaartjes van Kaartje geluk  en een baby mijlpalenboekje van Koosje Design 

En verreweg het allerleukste item in deze hippe doos vind ik het harembroekje van Kleine Baasjes.  Met vosjes! Hoe leuk! Hij is nog een beetje te groot voor Fos dus Moos mag hem even inlopen. DSC_0248 (2)

 

Maar eerlijk is eerlijk, ik ben niet even enthousiast over alles. Nou is het natuurlijk wel zo dat je, als je 20 cadeautjes krijgt, er ook altijd wel iets tussen zit dat niet helemaal je smaak is. Zoals Lichelle zegt: “Er zitten altijd  wow en no items in!” Zo ben ik wel een beetje klaar met de zwart/wit items en vond ik dat er ook wel erg veel kortingsbonnen in zaten. Hoewel dit allemaal kortingsbonnen waren van de websites waar ook daadwerkelijk een product van in de doos zat, vind ik dat wel jammer. Maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk!

Dat wil niet zeggen dat de producten niet leuk zijn! Ze zijn allemaal met veel liefde gemaakt! Ik weet zeker dat er genoeg mensen heel erg blij met deze spulletjes zullen zijn! En daarom heb ik een pakketje gemaakt om aan één van jullie te geven! Dus, houd jij wel van zwart/wit, van kaartjes, van posters, van knutseldingen en van Naïf? Laat dan even een reactie op facebook achter! Wie weet stuur ik jou wel een mini-versie van de Hippe Doos! De winnaar krijgt voor zondag 8 juli persoonlijk bericht van mij!

Praktische informatie
Voor meer informatie over de Hippe Doos en om de De Hippe Doos Summer Editie #9 te bestellen verwijs ik je graag door naar de website! www.dehippedoos.nl


Een reactie op “de Hippe Doos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.