de Eerste Helft

De eerste helft zit er al weer op! Zes maanden 2018 hebben we alweer achter de rug. En wow, wat waren deze eerste zes maanden heftig, bijzonder, pittig, geweldig! Tijd voor een kleine terugblik!

DSC_0170 (3).jpgMijn blog heeft de afgelopen tijd een sprongetje gemaakt. En daar ben ik heel erg trots op! Ondanks dat ik niet schrijf voor de cijfertjes, vind ik diezelfde groeiende cijfertjes wel een hele toffe bevestiging dat jullie mijn blog steeds beter weten te vinden en het leuk vinden om te blijven lezen! Okay, eerlijk is eerlijk. Die hogere bezoekersaantallen worden mede mogelijk gemaakt door de liefste tweeling van de wereld. En dat snap ik ook wel! Want ooooooh wat zijn ze leuk! Niet gek dus dat de top vijf van best gelezen blogs van de afgelopen zes maanden allemaal Fos en Moos gerelateerd zijn!

DSC_0132.jpgOp nummer 5: Het handje van Moos. Moos heeft, zoals jullie weten, een aangeboren afwijking aan zijn handje waardoor hij 3 vingertjes mist. Daar kwamen we met de 20 weken echo achter en sindsdien was het afwachten in hoeverre deze afwijking een probleem zou opleveren. Tot nu toe gaat het fantastisch! Hij ontwikkelt zich in een normaal tempo, gebruikt zowel zijn rechterhand als zijn linkerhand en we merken nu al dat hij heel veel kracht in zijn linkerhandje heeft. Je hebt in deel twee kunnen lezen dat de specialisten van het Roessingh ons vertelden dat we pas over een jaar terug hoeven te komen en dat ook zij er vanuit gaan dat het helemaal goed komt met Moos. Echter, een paar dagen later werd ik toch gebeld door het Roessingh met de mededeling dat ze Moos, na intern overleg, toch heel graag nog door willen sturen naar Rotterdam voor een genetisch onderzoek. Wordt vervolgt dus!

Op nummer 4: Het bevallingsverhaal. Zo grappig om te zien dat deel 2, beter wordt gelezen dan deel 1. Deel 2 bevat natuurlijk de baby’s! En heel veel prachtige foto’s van de geweldige Lizet Beek. Dus ergens snap ik dat ook wel!

lizetbeek.nl-61

DSC_0471 (2).JPGOp nummer 3 De allereerste echte blog over Fos en Moos. Deze schreef ik vier dagen na hun geboorte. Op de dag dat ze eigenlijk geboren zouden worden. Maar toen waren ze al vier hele dagen bij ons, waren we al heerlijk met z’n allen thuis én was ik al enorm verwend door de beste kraamhulp die ik ooit heb gehad! Een blog met info over hoe groot en hoe zwaar (of hoe klein en hoe licht). Oh, als ik die foto’s terug zie krijg ik kippevel en tranen in mijn ogen. Wat waren ze klein! En mooi. En perfect! En wat gaat de tijd toch achterlijk snel!

 

thumbnail_fos_moos_online_v2.jpgOp de tweede plaats: De blog over de namen. Waarom heten Fos en Moos, Fos en Moos en niet andersom. Hoe zijn we op deze namen gekomen (dat was ook een zware bevalling) en wat zijn hun doopnamen? Ondanks dat ik een tijdje heb getwijfeld en gedacht heb dat ik er verkeerd aan had gedaan om Fos Fos te noemen, kan ik me nu geen andere naam meer voorstellen bij deze twee. Fos is een echte Fos en Moos is een echte Moos.

Het hoogtepunt van het afgelopen half jaar is, zonder enige vorm van twijfel, de geboorte van Fos en Moos. Op 8 februari, precies 5 maanden geleden, mochten we deze twee mini mensjes in onze armen en onze harten sluiten. De aankondiging van deze twee prachtheren was de kortste blog op wolferien.com ooit. Maar deze blog werd door jullie enorm vaak gelezen! Verreweg de best gelezen blog van het afgelopen half jaar!

Sinds kort gooi ik er ook af en toe een vlogje in. Hoewel de reacties positief zijn heb ik het idee dat er toch heel veel van jullie nog een beetje moeten wennen! Ik blijf er gewoon mee door gaan, vooral omdat ik het zelf echt heel erg leuk vind om te doen! En voor iedereen die toch liever een geschreven blog leest, don’t worry! Natuurlijk blijf ik ook bloggen!

DSC_0435 (3)En dat was’m. Het eerste half jaar van 2018! Over een kleine zes maanden zitten we alweer met z’n allen aan de oliebollen en champagne! Dank jullie wel. Voor het lezen en het blijven lezen. Voor alle lieve reacties, voor alle steun en lieve woordjes. Voor de felicitaties en het meeleven tijdens de pittige én de mooie momenten! Hierdoor heb ik soms echt het idee dat Fos en Moos (en Boaz en Midas) duizend extra tantes en ooms hebben! xx


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.