Shoplog Action

Ik ging naar Action, en nam mee..
Weer veel te veel natuurlijk! Ik ging er naar toe omdat ik nog een paar dingetjes nodig had voor het juffen-en-meesterdag-cadeau‘, en toen zag ik ongeveer nog zevenhonderdzesenvijftig dingen die ik wilde hebben! Ik heb me weten in te houden!

DSC_0196.jpgBoaz en ik hebben afgelopen week samen het internet afgespeurd naar leuke diy-cadeautjes voor zijn juf. Uiteindelijk koos hij voor een “aju paraplu”. Sinds het hier drie druppels geregend heeft, is hij helemaal in de ban van zijn paraplu en ik denk dat hij het daarom het beste cadeau vindt van héél pinterest. Ik vind het goed! Ik kocht een roze mini paraplu ( €3,38) en een paar permanent markers (€0,52 per vier) zodat we leuke teksten op de paraplu kunnen schrijven. Omdat ik alleen tekst een beetje saai vind, ben ik op zoek gegaan naar watervaste verf. Deze acrylverf (€2,95 per zes) koop ik wel vaker in de gewone kleuren. Nu hadden ze ook de glittervariant. Die moest het worden! De verpakking beloofd permanente verf na opdroging. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Zodra de paraplu af is ga ik hem helemaal vol proppen met confetti (€0,65) en vervolgens in pakken. Zie je het voor je? Paraplu open en BAM! hele klas inclusief juf, vol confetti! Feestelijke afsluiter van dit jaar die stiekem toch wel erg lang duurde!

DSC_0207.jpgIk stond al bij de kassa toen ik nog even heel erg snel terug liep om zes pakjes noedels (€0,22 per zakje) te kopen. Ik vind dat zo erg lekker! Tijdens mijn zwangerschap heb ik er ook flink van gegeten en nu doe ik het nog heel af en toe (want eigenlijk super slecht met heel veel zout en conserveringsmiddelen en troep enzo). Maar omdat letterlijk alles eigenlijk slecht is en je van lucht alleen nog steeds niet kunt leven, heb ik  ze toch gekocht. Heerlijk fout! Helemaal met een scheutje sojasaus en een lepeltje pindakaas!

DSC_0215.jpgWij hebben hier in huis heel veel sokken. Echt heel erg veel. Beter jammer dat we  bijna nergens meer een compleet setje van hebben! Boaz heeft regelmatig een sok met blauw/witte streepjes aan en een sok met zwart/rood/gele streepjes aan. Dan matchen de streepjes in ieder geval. Om hem toch af en toe normaal de straat op te kunnen sturen, kocht ik zes paar nieuwe sokken (€1,79 per drie paar). Ik had natuurlijk weer beter allemaal effen zwarte sokken kunnen kopen zodat ze, hoe dan ook, met andere sokken zouden kunnen matchen. Maar ik vond deze veel leuker! Dus. Logica. Iets wat ook altijd kwijt raakt hier in huis, zijn haarschuifjes (0,49) . Ik heb denk ik al wel zesduizend van deze dingen gekocht. Waar ze zijn, Joost mag het weten. Maar ik denk dat ze ergens op een speciaal plekje liggen waar ook mijn oude paspoort, minstens drie bankpasjes en mijn doorzettingsvermogen om gezond te blijven eten te vinden zijn. Boaz DSC_0219.jpgstelde een paar dagen geleden voor om een relaxdagje te gaan doen. Hij wilde eerst heel lang in bad en daarna met komkommertjes op zijn ogen een smoothie drinken. Helemaal geen gek idee! Ik denk dat we, zodra hij vakantie heeft, een spa-dagje gaan doen. Dan komen deze leuke #selfie gezichtsmaskertjes (€0,67 per stuk) vast goed van pas! Ik kocht drie verschillende varianten. Ik nam nog twee verpakkingen met anti-muggenpleisters (0,99 per stuk). Hoe dit werkt en óf het werkt? Ik heb geen idee! Ik ga het testen! Ik hou je op de hoogte!

DSC_0224.jpgOh die baby’s van mij. Die groeien als kool! Verzopen ze een paar weken geleden nog in hun slaapzakjes, knappen ze er tegenwoordig bijna uit! Hoogste tijd voor een paar nieuwe zakjes dus! Deze slaapzakjes (€ 5,99 per stuk) zijn lekker dun en zien er ook nog eens leuk uit! Liggen die twee straks weer als kleine prinsjes in hun bedje! Ik draag, als ik geen slippers aan heb, eigenlijk altijd mijn adidasjes. Ik ben gek op die schoenen! Maar voor de broodnodige variatie is het soms wel handig om nog een paar schoenen te hebben. Van deze nep all-stars sneakers (€1,99) koop ik eigenlijk ieder jaar paar. Ze lopen prima en zijn voor één seizoen top! Ze waren nu ook nog eens in de aanbieding! Die kon ik toch niet laten liggen!? Ik nam ook nog een lange oplaadkabel (€2,49) voor mijn iPhone mee. Super handig, omdat hij zo lekker lang is! Kan ik opladen terwijl ik op de bank een filmpje kijk!

DSC_0233.jpg

De haarproducten van “This is it” koop ik vaker. Ik vind ze super fijn! De No Frizz detangling spray (€1,89)  gebruikt Boaz bijna dagelijks om zijn wilde manen in bedwang te houden. Het ruikt zo lekker en werkt meteen! Hoe goed ik zijn haar ook was en kam, ’s morgens heeft hij altijd aan de rechterkant een paar knoopjes. Spray er in, kammen maar en klaar! Ik gebruik hem soms zelf ook en daarom nam ik er hier twee van mee. Voor Midas gebruiken we soms de Beach texturing sea salt spray ‘(€1,49) zodat hij net een beetje meer volume krijgt. Zijn haartjes zijn zo dun dat wax, gel, haarspray, klei of een ander product vaak te zwaar is en averechts werkt. Dit werkt wel! De repair control cream (€1,79) en volume thickening cream (€1,79) heb ik nog niet eerder gebruikt. Ik ben erg benieuwd! Wat ik ook nog nooit eerder heb gebruikt, maar wat ik voorbij zag komen in een instastory van Marije van Mompoint, is droogshampoo (€2,75) . Dit merk (Batiste) schijnt behoorlijk okay te zijn en is nu ook de aanbieding. Ik ben benieuwd!

DSC_0242.jpgBoaz en Midas knutselen wat af. Grote schetsboeken (€1,99)  gaan dan ook heel erg hard! Ik kocht een nieuwe voor ze en ik vermoed dat ze hier heel erg blij mee zullen zijn. Achteraf bedenk ik me dat ik er eigenlijk twee mee had moeten meenemen zodat we weer een tijdje vooruit kunnen. Nu is de kans groot dat ik, om een nieuw schetsboek te kopen, binnenkort weer naar de Action moet. En we weten ondertussen allemaal wel dat het dan niet bij alleen dat ene schetsboek zal blijven! Ach ja, kleine geitjes houd je toch!  Ook kocht ik nog een paar stiften (€0,94 per drie) voor bij mijn stiften verzameling. We hebben ondertussen al heel veel kleurtjes! Super leuk!

DSC_0246.jpgDe laatste drie dingetjes. Een rol pedaalemmerzakken (€1,59). Sinds vorige week hebben wij geen grote restafval-container meer dus ik moest even op zoek naar zakken die goed in de ondergrondse container kunnen. Ik denk dat deze wel gaan passen! Om het cadeautje voor juf in te pakken, nam ik nog een rol inpakpapier (€0,69) mee. En voor mezelf Dove douchecrème (€1,59). Ik heb aan alle soorten douchecrème die ze hadden, staan snuffelen en deze rook het lekkerst! Ik houd wel van een frisse douchecrème! Nou is het afwachten hoe lang deze mee gaat, want ook Boaz en Midas houden wel van een schuimbad op z’n tijd!

Voor alles, inclusief grote shopper (€0,58) was ik 56,65 euro kwijt. Wel weer veel meer dan dat ik van plan was, maar uiteindelijk toch eigenlijk best heel veel nuttige dingen voor weinig geld gekocht!


7 reacties op ‘Shoplog Action

  1. De Aju paraplu en de confetti douche waren een schot in de roos. Boaz en ik hebben de paraplu samen opengeklapt! Wat een lol… 33 kinderen met confetti in de weer😃. Een groot feest! Een supercadeau! Thanks😉

  2. Nou Stephanie die confetti dar kan echt niet meer, ik dacht zoals zoveel mensen dat ze van papier zijn……. maar ze zijn van plastic

  3. Haha geweldig idee die paraplu!
    Die anti muggen stickers werken wel redelijk hier. wel max. 2 dagen, daarna weer bulten. Heb ze bij Elaiza op haar bed geplakt aan hoofd en voeteneind. Bij mezelf alleen aan hoofdein geprobeerd en werd dus in mijn voeten gestoken 😦
    Oh die stiften….ik moet mijn lijstje weer eens bijwerken, maar denk dat ik alles wat ze ooit in het assortiment hebben gehad nu wel heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.