Wolferien in Juli

Dat was al weer een maand! Een heerlijke maand als je het mij vraagt. De maand waarin we meer zon hebben gezien dan in de afgelopen vier jaar (béétje overdreven natuurlijk, maar goed)  En een maand waarin de top van best gelezen blog helemaal baby-gerelateerde-onderwerpen-vrij waren! Dat is sinds de aankondiging van de zwangerschap nog niet eerder gebeurd. Ik ben gewoon een klein beetje in shock! Maar ook een beetje trots. Want ik wil niet alleen maar “die blogster met die tweeling” zijn!

De top vijf van de maand juli ziet er als volgt uit!

5. Landrijk de Reesprong

DSC_0135Deze minivakantie kregen we cadeau. Geheel onverwachts en super last minute. Hoewel we in eerste instantie niet zouden gaan (want druk, en niet gepland, en spullen pakken, en schema aanpassen en gedoe) ben ik zo blij dat we wel zijn gegaan! Het was er heerlijk! Eventjes helemaal uit de sleur van het normale leven en het gevoel alsof je drie weken op vakantie bent geweest terwijl we maar één nachtje op een half uurtje van ons huis in een tent verbleven! Over deze mini vakantie in het mooie Buurse maakte ik een korte blog én een vlog! Nog niet gelezen/gezien?! Klik >hier<

DSC_02074.Shoplog Action

Ik ga naar Action en nam mee… Natuurlijk weer veel te veel. Maar naar wat ik allemaal mee nam, waren jullie enorm nieuwsgierig! De shoplog is, zoals eigenlijk altijd bij een shoplog, heel erg vaak gelezen! Ik vind het stiekem ook altijd heel erg leuk om te lezen wat anderen hebben gekocht dus ik snap het ergens wel! Nog niet gelezen? Klik dan >hier<

 

3. Wekelijkse Boodschappen

Ook een soort shoplog, maar dan over de wekelijkse boodschappen. Ik kreeg op deze blog zoveel tips hoe ik goedkoper mijn boodschappen kan doen! Naar aanleiding van deze tips hebben wij gisteren voor de tweede keer onze van tevoren online bestelde boodschappen bij Jumbo opgehaald. Hoe dit bevalt, en wat ik nu uitgeef aan de boodschappen, lees je natuurlijk binnenkort! De eerste blog over mijn wekelijkse boodschappen nog niet gelezen? Klik dan >hier<!

2. Boaz mag niet Zwemmen

37707276_10211703897780047_8025049236120797184_n (2)Dikke vette pech in de eerste week van de vakantie. Boaz knalde met zijn kin op de bodem waarna een date met de huisartsenpost volgde. Gelukkig was een goede hechtpleister voldoende, maar daarna was zwemmen wel twee hele dagen ten strengste verboden! Jullie leven altijd zo enorm mee als er iets met mij of met de kindjes is. Hartverwarmend! Dank daarvoor. Gelukkig gaat alles nu weer goed en duiken we dagelijks het water in! Blog nog niet gelezen? Klik >hier<

1. Het schooljaar duurt te lang

Heel herkenbaar voor mede-moeders en -vaders uit het noorden van het land. Terwijl het zuiden al aan het genieten was van hun welverdiende schoolvakantie, zaten onze ukkies nog te zweten achter hun bureautje. De kindjes waren er klaar mee, maar uit alle reacties van jullie kon ik opmaken dat ook de ouders er wel een beetje boel klaar mee DSC_0601waren. Natuurlijk bedoel ik niet letterlijk dat het schooljaar te lang duurt. De weken dat Zuid-Nederland eerder vrij was komt natuurlijk omdat zij vorig schooljaar ook twee weken eerder zijn begonnen! Het probleem zat hem er meer in dat de periode tussen de meivakantie en de zomervakantie voor Noord-Nederland elf aan één gesloten weken waren. En dat is echt wel heel erg lang. Zeker in de hitte die de laatste weken van het schooljaar het land binnen drongen! Ik stel voor, een weekje tussen mei en juli vrij en dan 5 weken schoolvakantie! Want zes weken schoolvakantie is stiekem toch ook best wel heel erg lang (vooral voor de ouders) Nog niet gelezen? klik >hier<!

En dat waren ze. De vijf meest gelezen blogs van deze maand. Met uiteenlopende onderwerpen en dat vind ik persoonlijk wel het prettigs. Ik geloof echt dat iedereen inclusief ikzelf er helemaal kriebel van zou worden als ik alleen maar over baby’s en poepluiers zou bloggen! Mochten jullie nog onderwerpen hebben waar je graag mijn mening over wilt hebben? Of ben je benieuwd hoe ik dingen doe of over dingen denk? Stuur me dan een berichtje! Wie weet neem ik jou idee wel mee in een blog voor volgende maand! Dank jullie wel, allemaal, voor het lezen, het liken en het reageren. Ik voel me vereerd! xx


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.