Buiten mijn comfortzone!

Wie mij volgt op Instagram, heeft het al voorbij zien komen. Ik ben achter de schermen bezig met een aantal hele leuke, maar ook hele spannende projectjes. Projectjes waar mijn hart een sprongetje van maakt, maar wat ik stiekem dood eng vind.

Nou kun je je hele leven wel alleen veilige dingen blijven doen. Maar als je iets anders wilt, moet je ook iets anders doen! Er kwamen onlangs een paar kansen op mijn pad waarop ik in het verleden heel hard “nee” op had gezegd. Deze keer zei ik “Ja!”.

Gea van Bruggen verzorgt op 4 september de training “Facebook voor jouw business”Deze training is speciaal bedoeld voor ondernemers die eindelijk echt werk willen maken van hun Facebook bedrijfspagina maar niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Deze 1 daagse training, in Enschede, is kleinschalig en laagdrempelig. Tijdens de ‘Facebook voor jouw business’ training ga je daadwerkelijk aan de slag met je bedrijfspagina. Aan het einde van de dag zit je vol nieuwe ideeën en kun je een perfecte advertentie maken. (bron)

Afbeeldingsresultaat voor social madness

14519810_10207071660977022_4942358809400294221_nEn ik, ik ben een bonus tijdens deze training! Ik zal een masterclass Instagram voor ondernemers geven! Hoe werkt instagram? Wat zijn de opties? Hoe gebruik je instagram voor je bedrijf en waarom is het echt heel belangrijk dat jij jouw bedrijf ook op dit social media kanaal profileer?! Ik vertel het allemaal tijdens de training!

Ik heb er zo super veel zin in! En het zou helemaal leuk zijn als ik één van jullie daar tegen zou komen! Dus kun jij wel een training gebruiken? Meld je dan snel aan zodat je ook nog kunt profiteren van de Early Bird korting!

 


6 reacties op ‘Buiten mijn comfortzone!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s