Te koop: Caravan Chateau Caratt 384c

Een jaar lang hebben we, met z’n viertjes, heel veel plezier van onze caravan gehad, maar nu met z’n zesjes is hij echt te klein . Met pijn in ons hart nemen we dan ook afscheid van ons tweede huisje: een Caravan Chateau Caratt 384c

 

Vorig jaar namen we de caravan van mijn ouders over. We hadden 0 kampeer ervaring maar waren zo toe aan een vakantie back to basic! De caravan kwam als geroepen! Een jaar lang hebben we er heel veel plezier van gehad. We hebben de caravan in april al op een camping in Twente geplaatst en ieder weekend waren we er te vinden. Maar nu, met zes personen, wordt de caravan toch te klein en past het niet meer bij ons. We hopen dat we er een ander gezin heel erg blij mee kunnen maken!

DSC_0276

De caravan uit 1997 is enorm compleet. Mede omdat mijn ouders, (de vorige bewoners) jaren lang alle mogelijke benodigdheden voor een kampeeravontuur hebben verzameld! Heel erg handig als je nog nooit eerder gekampeerd hebt en denkt aan een tent en een luchtbedje alleen genoeg te hebben. Dat is namelijk niet zo!

Je komt binnen via een deur aan de linkerzijkant van de caravan. Meteen naast de ingang vind je een deur naar de “badkamer”. In deze badkamer vind je een wasbak met DSC_0252.jpgeen douchemeubel erboven. Twee spiegeldeurtjes boven de wasbak bieden toegang tot een kastje waar je je tandpasta, deodorant, shampoo en toilettas weg kunt bergen. De wastafel is opklapbaar. Klap je deze op, dan kun je gebruik maken van het toilet. Dit is een chemisch toilet dat je, na gelang het gebruik, leeg moet laten lopen in een daarvoor bestemde put. Achter het toilet vind je een deurtje waar je de schoonmaakspullen voor het toilet kunt opbergen. Wij hebben dit toilet nooit gebruikt omdat we op de camping een toilet vlakbij onze standplaats hadden. Maar mocht je onderweg zijn, of de caravan een stukje van een toiletgebouw hebben staan, dan is zo’n toilet wel super handig! Voor het doorreinigen van dit toilet, staan er nog enkele flacons schoonmaakmiddel achter het daarvoor bestemde luikje.

DSC_0254

Net voorbij de “badkamer” vind je het eerste zitje. Dit zitje, ruim genoeg om met vier personen aan te zitten, is eenvoudig om te toveren tot een tweepersoonsbed. DSC_0115.jpg

Alle kussens hebben nog hun originele kussenhoezen en deze zijn in perfecte staat! DSC_0131.jpg

Boven dit zitje vind je verschillende kastjes. In twee van deze kastjes vind je al een aantal spulletjes. DSC_0127.jpg

Zo vind je eer een rol met aluminiumfolie, een draagbaar strijkijzer, een verbandstrommeltje, een doos met heel veel verschillende benodigdheden (denk aan een schroevendraaien, een mierenlokdoosje en plakband) twee jutten zakken, een rol pedaalemmerzakjes en meer! In het rechterkastje vind je doosjes waarin je glaswerk uit de andere keukenkastjes tijdens de reis kunt opbergen. In deze doosjes zitten ook nog een paar borrelglaasjes! DSC_0133.jpg

Aan de lange kant boven het eerste zitje vind je drie kastjes. Twee ervan zijn leeg, op een mandje voor bijvoorbeeld sokken, na! In het meest linker kastje vind je een verlengsnoer (niet op de foto zichtbaar) twee gaslampjes, twee gaspotjes, een fles lampenolie en een straalkacheltje. Deze zit nieuw in de verpakking! DSC_0137.jpg

Onder het rechter bankje van dit zitje zit een uitschuifbare lade. Deze is ideaal om te gebruiken om houdbaar voedsel in op te slaan. Denk aan pakken bloem, flessen olie, knakworstjes en meer! In de lade zitten een paar aluminium bbq platen. Super handig om vis en groente op te grillen. Deze lade schuif je ook uit als je van het zitje een tweepersoons bed wilt maken!

DSC_0259.jpg

Rechts naast dit zitje vind je een ruime hangkast met een aantal klerenhangers, handdoeken, washandjes, badlakens, handdoeken, kussenslopen en een tafelkleed. Tevens loop je hier een aantal snijplanken en een netje tegen de vliegen! DSC_0148.jpg

Onder de hangkast zit een verwarming die zowel op gas als elektra werkt.

DSC_0151.jpg

Rechts naast deze kast, dat is meteen de meest rechte kant van de caravan, vind je het tweede zitje. Dit zitje is, net als het eerste zitje aan de linkerkant van de caravan, om te toveren tot een tweepersoonsbed! Dit bed is af te schermen door een schuifdeur. Een beetje privacy kan nooit kwaad, toch?! Dit bed is over de hele breedte van de caravan. Aan drie kanten van het bed vind je ramen die open kunnen. Alle ramen zijn voorzien van  zonwerende rolluikjes. DSC_0204.jpg

Boven het bed/zithoek vind je verschillende kastjes! In het eerste kastje vind je een maatbeker en een plastic koffiefilter. Ook vind je er een mandje met heel veel verschillende benodigdheden. Denk aan een kaasschaaf, een blikopener, een flessenopener, een broodmes, tangen voor de barbecue en meer!

DSC_0159.jpg

Ook vind je hier een mandje met wasknijpers en extra waslijnen. Altijd handig voor de broodnodige vakantiewasjes!

DSC_0161.jpg

Vervolgens vind je drie kastjes. Het meest linker kastje is gevuld met lampen. Mocht je op een camping staan waar stroom is, dan kun je gebruik maken van de twee blauwe lampenkapjes door deze boven de tafeltjes ophangen en ook kun je gebruik maken van de clip-on lamp. Hier vind je ook een zaklantaren en extra batterijen.  Hier vind je trouwens ook een vaste TL buis.

DSC_0165.jpg

Het bed onder deze kastjes, kun je natuurlijk ook als zitje gebruiken! Dit zitje is groot genoeg voor vier personen en is perfect voor een avondje borrelen of een spelletje doen! DSC_0245.jpg

DSC_0236.jpgOnder de bankjes van dit zitje vind je bergruimte. Aan de linkerkant vind je de luifel. Deze is eenvoudig in de zijkant van de caravan te schuiven. Je vind hier trouwens ook een jerrycan. DSC_0227.jpgIn de bergruimte onder het rechte zitje vind je een aardappelbak (ja, ja) een flessenhouder voor zes flessen, een oventje zodat je iedere ochtend zelf je broodjes kunt afbakken (moet je wel stroom hebben) en nog een jerrycan. DSC_0223.jpg

Vervolgens kom je in de keuken. Deze keuken is voorzien van een drie-pits gasstel, een koelkast en verschillende kastjes. DSC_0111.jpg

 

Boven de keuken zitten drie kastjes. Het meest linkse kastjes is gevuld met een aantal borden. Diepe borden, ontbijtbordjes en gewone grote, platte borden. Ook vind je hier nog een aantal dienblaadjes (een groot dienblad vind je naast het bed) en een paar accessoires. In de kastjes recht boven het fornuis vind je  glazen theekopjes, plastic koffiemokken, grote mokken en vier metalen mokken. In het kastje rechts staan vier wijnglazen, twee longdrinks en een aantal kleine glaasjes. Een pot voor koffie, een pot voor suiker, tandenstokers, verschillende soorten thee, een opbergbox voor crackers en koffiefilters. Had ik al gezegd dat deze caravan enorm compleet is?!DSC_0251.jpg

Onder het gasstel zit een koelkastje. Deze biedt genoeg ruimte voor verschillende flesjes of pakken, fruit, groente, beleg en meer! DSC_0172.jpg

Daarnaast vind je een besteklade met messen, vorken en lepels, schilmesjes, theelepels, gebaksvorkjes en meer!

Onder deze lade zit een kastje met de pannen. Twee fluitketels, verschillende koekenpannen, steelpannetjes, grote pannen en onderzetters.

DSC_0184

Het aanrecht is aan twee kanten te verlengen. Hierdoor creeer je eenvoudig genoeg werkruimte!

DSC_0190.jpg

En dat is de binnenkant van de caravan! Op een klein deukje na in een van de werkbladen, is deze in perfecte staat!

Op dit moment hebben wij de voortent op staan. Deze tent is aan beide zeiden dicht, maar de “ruitjes” zijn los te ritsen. De tent is met verschillende haringen vast gezet en ook zit er een stormband over. Hij kan geen kant op! Veilig in ieder type weer. Op de grond ligt een onderzeil en een blauwgrijs tenttapijt. In de voortent staat een wit tafeltje met poten die in hoogte verstelbaar zijn. Ook vind je hier 2 luxe stoelen. In totaal zitten er vier van deze luxe stoelen bij waarvan de rugleuning te verstellen is zodat je er ook een ligstoel van kunt maken. Bij de andere twee zit ook nog een verlengstuk zodat je er helemaal relaxt in kunt liggen! Je vind hier ook een Ikea Kallax kastje. Er zitten ook twee opbergdozen bij. Ideaal om speelgoed in te bewaren. Of flessen wijn. Wat jij wilt!

DSC_0263.jpg

Naast de vier luxe stoelen zitten er ook nog zes witte kuipstoelen een daarbij behorende tafel bij. Dus mocht je een feestje willen geven, iedereen kan fatsoenlijk zitten!

DSC_0276.jpg

En dan is er nog de disselbak. In deze disselbak vind je een reserverwiel, twee gasflessen, een parasol met standaard, een metalen schep, een wasrekje en een paar verlengsnoeren.

DSC_0288.jpg

Voor de veiligheid zit er ook een disselslot bij.

DSC_0284

Onze caravan staat op dit moment op een van de mooiste plekjes van Nederland. Op een natuurcamping in het mooie Twente. Mocht je de caravan kopen, dan kun je nog tot 1 november op deze plek blijven staan en genieten van de rust en de prachtige omgeving!

Wij hebben hier echt een heerlijke tijd gehad en de caravan is echt prefect en in super goede staat. Maar helaas is deze, voor zes personen, toch echt te klein. Daarom hopen we dat we iemand anders heel blij kunnen maken met ons “huisje”! De vraagprijs, inclusies alles (!) is €3850-, . Heb jij interesse in de caravan en wil je een bezichtiging boeken of een bod uitbrengen? Neem dan even contact via de mail met mij op! wolferien@Hotmail.com!

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s