de Week van de Wolf #16

De Week van de Wolf. Een  korte samenvatting van mijn bruisende leven. Al mijn avonturen heel kort op een rijtje. Speciaal voor jullie! Alsjeblief!

Maandag

Niets bijzonders. Boaz naar school, bloggen, administratie, baby’s voeden, luiers verschonen, spelen met dino’s, Boaz (en een vriendje) ophalen, spelen, koken, douchen, filmpje kijken, slapen. Een maandag zoals een maandag hoort te zijn.

Dinsdag

DSC_0068.jpgIk besluit die ochtend om mijn telefoon een dagje weg te leggen. Ik gebruik hem alleen om een paar belangrijke telefoontjes te plegen en verder ligt hij in de la. Ik verzet bergen werk en op het afkicken de eerste uurtjes na, voelt een phone-free day best lekker! Ik heb veel meer tijd voor mezelf, mijn verplichtingen en, niet geheel onbelangrijk, mijn kinderen! Dat wordt gewaardeerd! De leuke Max van The Daily Max deed met mij mee. Hoe zij een telefoonvrij dagje heeft ervaren, kun je >hier<  lezen. Het vriendje dat gisteren bleef spelen, wil nog een dagje komen spelen. En Boaz zijn vriendinnetje komt ook. Gezellige bende! De vriendjes blijven ook eten. Pizza en ijstaart! Eén groot feest!

Woensdag

Weer aan de administrateritus. Ik heb een beetje achterstallig onderhoud omdat ik achter de schermen met héél veel leuke dingen bezig ben.Ondertussen flans ik op verzoek van Midas nog een heerlijk  pompoensoepje in elkaar.

dsc_0112Ik zie tot mijn grote verbazing dat ik het recept van pompoensoep nog niet eerder heb gedeeld! Dat zal ik binnenkort even doen, want deze super lekkere en snel te maken soep móét je gewoon een keertje maken!

Het recept van pompoenkoekjes deelde ik al wel! Ook heel erg lekker! Hoe je dit maakt, vind je >hier<

Mijn ouders halen Boaz tussen de middag van school en als we allemaal compleet zijn, lunchen we met soep en broodjes. Na de lunch fiets ik even snel naar de stad op zoek naar een cadeautje voor een vriendje van Boaz en kijk ik meteen even rond of ik nog een leuke herfst-jas kan vinden. Nergens jassen te bekennen. Door de regen met zonder jas fiets ik even later naar huis. Onderweg pik ik nog de nodige boodschapjes op en dan is het wel klaar voor vandaag!

Donderdag

DSC_0006.jpgIk heb vandaag twee sollicitatie gesprekken! Zo heb je niets, zo heb je er twee. Ze zijn allebei in de binnenstad van Enschede. David werkt thuis zodat hij ook op de kindjes kan passen en ik ga al vroeg richting de stad voor mijn eerste gesprek. Deze ging super! Met een tevreden gevoel loop ik naar Primark om te kijken of ze daar een leuke jas hebben. Wat blijkt, ze hebben daar heel veel leuke jassen! Ik kan amper kiezen! Uiteindelijk kies ik voor een oker gele jas met een hele grote capuchon. Ik heb nog even tijd tot mijn tweede gesprek en ga lunchen met een vriendinnetje bij Shakes & Cakes. Na heel veel kletsen en lachen nemen wij afscheid en ga ik richting mijn tweede sollicitatie. Ook dit gesprek loopt super. Het hele “je perfect voordoen” heb ik een beetje los gelaten. Jezelf zijn is, ook tijdens een sollicitatie, zo veel belangrijker! En als jezelf zijn niet goed genoeg voor dat bedrijf is, dan heeft het gewoon niet zo moeten zijn!

Vrijdag

DSC_0340.jpgHet is zo’n dag. Er hangt onweer in de lucht, of er zit iets in het kraanwater. Maar alle vier de jongens barsten van de energie en vinden het nodig om heel veel lawaai te maken. De he-le dag. David moet de hele dag, tot midden in de nacht, werken en komt alleen rond etenstijd eventjes thuis. Boaz wordt in de middag opgehaald om naar een kinderfeestje te gaan, ik doe nog een verwoede poging om Midas in bed te krijgen (zonder resultaat) Ik begin op tijd met koken (want op tijd eten, is op tijd in bed). We eten wat, kijken nog eventjes een filmpje en rond half acht stuur ik iedereen die zelf kan lopen naar boven en draag ik de twee die het nog niet kunnen de trap op. Fos is het daar niet mee eens. Hij schreeuwt alles bij elkaar. Ik besluit hem weer mee te nemen naar beneden zodat Moos, Midas en Boaz wel rustig kunnen gaan slapen. Ook beneden laat hij nog heel lang van zich horen. Alsof hij een sirene heeft ingeslikt! Uiteindelijk valt hij in mijn armen in slaap. Als ik hem heel voorzichtig terug in zijn bedje leg, wordt Moos wakker en eist, nu zijn broer de nodige aandacht heeft gehad, zijn deel op. Na een uur lekker knuffelen valt ook hij in slaap. Nu iedereen slaapt, kan ik ook naar bed! Morgen: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

 

Zaterdag

DSC_0127 (2).JPGVanavond hebben we neven-en-nichten-dag en daarom gaan de kindjes (allemaal!) uit logeren. De baby’s gaan naar mijn ouders, de andere twee naar mijn schoonouders. En dan zijn we voor het eerst in maanden kindloos! David heeft een afspraak bij een schoonheidsspecialist en ik mag mee. Waarom hij hier naar toe is gegaan, wat hij heeft laten doen en wat het eind resultaat is, lees je natuurlijk snel! Thuis ploffen we nog even op de bank, kijken een aflevering Expeditie Robinson en kleden ons dan om om naar het feest te gaan. Deze keer wordt het gehouden bij mijn broertje en hij woont sinds kort op fietsafstand. Ideaal! Het kan zijn dat ik onderweg al een slokje Feigling heb gehad. En dat we binnen drie minuten al verkeerd zijn gereden. Dat terzijde. Het feestje was gezellig, het eten was heerlijk, de drank vloeide rijkelijk en er is weer genoeg gelachen om een heel jaar op te teren!

Zondag

DSC_0175.jpgEn dan word je wakker in een leeg, stil huis. Niets aan! Ik ben al om kwart voor negen beneden en besluit een ontbijtje voor David en mijzelf te maken. Verse jus, gekookte eitje, vers gebakken broodjes, je kent het wel. Na het ontbijt gaan we wandelen. Oh, de burgerlijkheid! Het spat er vanaf! Norris vindt het wel lekker, zo veel aandacht. En stiekem vind ik het ook wel heel erg fijn. En dan stelt David voor dat ik, nu er geen kindjes zijn, wel een keertje mee kan naar de sportschool. Ik zeg met mijn domme kop : “Ja” en zo gebeurt het dat ik op zondagmiddag aan een yoga les mee doe. Het was niet eens zo erg als ik me had voorgesteld, maar een uurtje op de bank liggen zonder “mama, mama, mama, mama” op repeat te hebben, klonk toch ook wel heel erg aangenaam! Na het sporten is het douchen geblazen, omkleden en kindjes op halen! Ik vind dat hele logeren nu wel lang genoeg geduurd!

Hoe was jullie week!?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.