Hallo!

14519810_10207071660977022_4942358809400294221_nWelkom op Wolferien.com

Een liveblog! Mijn blog is niet in een hokje te plaatsen en hoewel ik heel vaak heb gehoord dat dat juist heel erg belangrijk is, voelde het niet lekker om alleen maar een foodblogger, een mamablogger, een loveblogger of een beautyblogger te zijn! Ik schrijf wel veel over eten, ik heb twee kinderen en deze twee komen regelmatig voor in mijn blogs. Ik ben  heel gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, en ik probeer er elke dag dankzij een laagje make-up een beetje leuk uit te zien. Op dit stukje internet schrijf ik regelmatig over al deze verschillende onderwerpen.

Dit is een Liveblog van een Badass burgertrut. 

Ik ben een Twentse blogster met een gezonde dosis humor. Ik ben dol op eten, wijn, een goede gin tonic, vroeg naar bed gaan, Netflix, Tony en mijn eigen mini familie.

 

 

Ik ben er trots op dat ik een van de vast gastbloggers van Vettt.nl ben. Voor deze site schrijf ik regelmatig over leuke dingen doen in Twente.

Ik sta open om een zakelijke samenwerking aan te gaan. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een review, advitorial of een winactie!  Heb jij een leuk product of dienst die perfect bij mijn blog past? Twijfel niet en neem even contact met mij op!

In het verleden heb ik al succesvolle samenwerkingen gehad met:

     Birambi

     

 

7 reacties op ‘Hallo!

  1. Hallo!
    Ik heb een Mommy TAG post geplaatst en onderaan de post vraag ik of jij de TAG wilt overnemen. Ik hoor het wel.

  2. hallo,

    ik las dat je zelf probeerde om balut te maken….is dat nog wat geworden? mijn vrouwtje was heel enthousiast, hopelijk lukte het, dan gaan we het zelf ook eens proberen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s