Hallo!

14519810_10207071660977022_4942358809400294221_nHoi, en welkom wolferien.com! 

Ik ben Stephanie, 30-something Twentse met een huis vol mannen. In 2011 ben ik getrouwd met mijn beste vriend en liefde van mijn leven David en datzelfde jaar werden wij ouders van onze zoon Boaz. In 2014 werd Midas geboren en de tweeling Fos en Moos werden in 2018 geboren. Deze vier kids samen vormen mijn “piemelkwartet”. Ook onze hond Norris is een mannetje en het ziet er naar uit dat ik voor altijd in de minderheid zal zijn. Heerlijk vind ik dat!

Mijn blog is niet in een hokje te plaatsen.  Ik schrijf over alles wat mij bezig houdt. Ik heb vier  kinderen en het is dan ook niet gek dat ik hier regelmatig over schrijf, maar ik probeer er voor te waken dat http://www.wolferien.com geen zoetsappige mamablog wordt.

Ik schrijf open en eerlijk over heel veel verschillende onderwerpen. Houdt er alsjeblieft wel rekening me dat veel blogs met een gezonde dosis humor, een flinke korrel zout en/of een glaasje wijn op geschreven zijn!

Samenwerking

Ik werk regelmatig samen met leuke bedrijven. Ik ga echter alleen een samenwerkingen aan als ik volledig achter het product sta. Ik zal nooit een product promoten als ik er niet tevreden over ben! Zou jij het leuk vinden om met mij een samenwerking aan te gaan?  Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een review, advitorial of een winactie!  Heb jij een leuk product of dienst die perfect bij mijn blog past? Twijfel niet en neem even contact met mij op!

 

 

 

 

9 reacties op ‘Hallo!

 1. Hallo!
  Ik heb een Mommy TAG post geplaatst en onderaan de post vraag ik of jij de TAG wilt overnemen. Ik hoor het wel.

 2. hallo,

  ik las dat je zelf probeerde om balut te maken….is dat nog wat geworden? mijn vrouwtje was heel enthousiast, hopelijk lukte het, dan gaan we het zelf ook eens proberen 😉

 3. Beste Stephanie, ik heb op twee plaatsen geprobeerd door te klikken om je te mailen, maar helaas lukt dat nergens. Vandaar deze poging. Ik ben als psychosociaal coach een aantal zelf geschreven verhalen aan het bundelen tot een boek over Succes en Faalangst. Een van die verhalen heet “De twee olifanten”.Ik zou er jouw foto heel graag bij willen plaatsen, die ik gevonden heb bij Google afbeeldingen. Vandaar mijn vraag, of dat mag. Als je het verhaal eerst wilt lezen, klik dan op de volgende link en je komt in mijn blog: http://ereprijstrainingencoaching.blogspot.com/2018/01/detwee-olifanten-in-eenaziatisch-land.html
  Ik heb daar voorlopig even een andere foto gebruikt, maar ik kan niet ontdekken, wie de maker is, vandaar dat ik verder ben gaan zoeken. Ik hoor graag van je, of plaatsing oké is.
  Hartelijke groet en al vast bedankt,
  Marjo Crombach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s